Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОЛЕГ КУХ ВЗЯВ УЧАСТЬ В УКРАЇНСЬКОМУ МУНІЦИПАЛЬНОМУ ФОРУМІ/ КИЇВ

Дата: 22.10.2024 18:00
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Любешівський селищний голова Олег Кух взяв участь у 18 Українському муніципальному форумі що проходив у Києві 21-22 жовтня. Захід організований Всеукраїнською асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України».

Окрім Олега Куха  Волинську область представили очільники Турійської, Маневицької, Горохівської, Берестечківської, Нововолинської, Камінь-Каширської, Велимченської,  Торчинської, Заболоттівської, Дубівської територіальних громад.  

Загалом участь у заході взяли 350 представників органів місцевого самоврядування, державної влади, міжнародних інвестицій, європейських муніципалітетів та ЗМІ. Учасники обговорили виклики, з якими стикаються громади в умовах війни, та можливі шляхи їх подолання.

У межах першого дня форуму обговорювали найбільш актуальні питання, що стоять перед українськими громадами, та шляхи їх вирішення через співпрацю з органами державної влади.

Під час панельних дискусій порушили питання місцевого самоврядування, соціальної політики, бюджетних процесів та енергетичної стійкості громад. Багато питань стосувалися земельної галузі, казначейства,  говорили і про вилучення «військового» ПДФО, і про реверсну дотацію. Акцентували на важливості єднання з міжнародними партнерами та всередині країни заради якнайшвидшої перемоги України та її відновлення.

Другий день форуму присвятили налагодженню муніципальних партнерств, отриманню фінансової і технічної допомоги та реалізації проєктів відновлення у громадах.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь