Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА ТА ЯСІНЯНСЬКА ГРОМАДИ РЕАЛІЗОВУЮТЬ СПІЛЬНИЙ ПРОЄКТ ДЛЯ РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ

Дата: 10.09.2024 13:42
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Нещодавно представники Любешівщини  відвідали Ясінянську громаду. Візит відбувся в межах проєкту «Від Карпатських гір до Волинського Полісся: відстань для нових можливостей сталого розвитку Ясінянської та Любешівської територіальних громад», організованого командою USAID «HOVERLA».

Працівники обох громад мали нагоду поспілкуватися, поділитися досвідом, ознайомитися з напрямками діяльності розвитку Ясінянської ТГ, успішною практикою залучення сторонніх ресурсів для реалізації різних проєктів та соціально значущих завдань, поділилися інструментами підтримки молодіжних проєктів.

Окрім того, представники нашої делегації відвідали багато різних локацій, аби познайомитися з освітою у Ясінянській ТГ, благодійними організаціями, розвитком туризму, бізнесу, культурою та природніми родзинками краю. Побували на крафтовому виробництві, обговорили можливості співпраці енергоменеджменту та впровадження безпекового простору в громаді.

У ході зустрічі голови обох громад – Олег Кух (Любешівська ТГ) та Андрій Делятинчук (Ясінянська ТГ) підписали Договір про співробітництво між громадами в сферах безпеки, культури та туризму.

Очільник Любешівської громади подякував за зустріч та  гостинний прийом, наголосивши,  що такі зустрічі допомагають не тільки обмінюватися думками, ділитися досвідом, але й брати до уваги нові підходи та шляхи вирішення спільних питань життєдіяльності громад.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь