Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОБГОВОРИЛИ СТРАТЕГІЮ РОЗВИТКУ МОЛОДІ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ НА 2025-2027 РОКИ

Дата: 22.07.2024 17:33
Кількість переглядів: 572

Фото без опису

18 липня 2024 року в приміщенні селищної ради Любешівської громади відбувся круглий стіл, присвячений обговоренню Стратегії розвитку молоді громади на 2025-2027 рр. Цей захід став важливим кроком у напрямку адвокації успішного прийняття стратегічного документа та напрацювання плану впровадження стратегічних пріоритетів у життя.

 

Команда ініціативної групи, до складу якої входять представники селищної ради, молоді та організацій, що працюють з молоддю, впродовж цілих п'яти місяців наполегливо працювали над розробкою Стратегії розвитку молоді громади на 2025-2027 рр. Цей документ базується на проведенні дослідження потреб місцевої молоді, що дозволило визначити ключові напрямки розвитку та операційні цілі.

 

Захід розпочався з презентації ключових аспектів та цілей Стратегії, включаючи план реалізації та очікувані результати. Учасники активно обговорювали важливість затвердження Стратегії, висловлювали коментарі та пропозиції щодо вдосконалення документу. Особливу увагу було приділено розвитку молодіжної інфраструктури, а також іншим стратегічним пріоритетам.

 

Учасники розробили план впровадження стратегічних пріоритетів та сформували робочу групу для моніторингу реалізації Стратегії. Важливим моментом було обговорення необхідності введення посади молодіжного працівника при селищній раді, що займатиметься реалізацією молодіжної політики у громаді.

 

Висловлюємо щиру подяку модераторці Людмилі Зубарєвій за професійний супровід та підтримку протягом усього заходу. Також дякуємо команді проєкту "ІМПУЛЬС" за надану можливість та підтримку в реалізації наших планів. Сила в єдності громади, молоді та влади, і ми впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо досягти позитивних змін та створити сприятливі умови для розвитку молоді в нашій громаді.

 

Проєкт «ІМПУЛЬС» реалізується громадською організацією «Асоціація молодіжних працівників України» в рамках Ініціативи «Молодіжний працівник», та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку USAID та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

 

Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь