A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.04.2024 16:54
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

Сьогодні, 25 квітня,  відбулося засідання чергової 55-ї сесії Любешівської селищної ради VIII скликання, у ході якого депутати розглянули 88 питань порядку денного. Усі питання були попередньо опрацьовані на профільних комісіях селищної ради.

Результатом сьогоднішньої роботи стало  ухвалення  проєктів рішень майнового характеру, а саме: безоплатну передачу майна та товарно-матеріальних цінностей з балансу Любешівської селищної ради – йдеться про обладнання, отримане від проєкту ГОВЕРЛА; про погодження наміру передати в оренду частину приміщення Бихівської АЗПСМ, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради та включити її до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні; про погодження наміру передати в оренду будівлі Залізницької АЗПСМ, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради та включити її до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні; про  виключення об’єкта нерухомого майна з Переліку першого типу, об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні - йдеться про адмінприміщення у с.Бірки; про включення приміщення ФАП в с. Витуле до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Любешівської селищної ради, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах; про приватизацію комплексно-приймального пункту, нежитлового приміщення загальною площею 53,7 кв. м. за адресою вул. Поліщука,9А в с. Деревок шляхом продажу на аукціоні з умовами; про внесення змін до рішення селищної ради від 07.12.2023 №50/16 «Про прийняття рішення про приватизацію приміщення школи №2, нежитлового приміщення загальною площею 174,0 кв. м. та приміщення школи №3 за адресою вул. Шкільна,7 в с. Ветли шляхом продажу на аукціоні без умов».

Підтримали рішення, якими вносяться зміни до місцевих програм: рішення від 22 жовтня 2020 року № 2-47/7 «Про затвердження Програми благоустрою населених пунктів Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки»; рішення селищної ради № 42/12 від 01.06.2023 року про «Комплексну програму захисту населення і території Любешівської селищної ради від  надзвичайних  ситуацій  техногенного, природного та воєнного характеру на 2023 – 2025 роки»; рішення селищної ради від 28 лютого 2024 року № 53/6 «Програма підтримки Камінь-Каширського районного  відділу поліції у Волинській області в умовах воєнного стану   на 2024 – 2026 роки»; рішення селищної ради № 54/8 від 27.03.2024 року «Про програму підтримки окремих військових формувань, сил безпеки України та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2022 – 2025 роках»; рішення Любешівської селищної ради від 28 лютого 2024 року № 53/13 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської селищної ради на 2022-2026 роки»; рішення селищної ради від 25.12.2023 року № 51/2 « Про бюджет селищної територіальної громади на 2024 рік».

Окрім того, депутати розглянули й погодили проєкти рішень щодо реорганізації освітніх закладів, зокрема: про реорганізацію Любешівських закладів дошкільної освіти №1 та №2 шляхом їх приєднання  до садочка № 3,  створивши  таким чином єдину юридичну особу для всіх трьох садочків під назвою «Любешівський заклад дошкільної освіти «Ясла-садок «Сонечко» Любешівської селищної ради Волинської області»; про зміну істотних умов праці працівників Березичівського, Прохідського та Деревківського  закладів дошкільної освіти  шляхом зміни режиму роботи цих закладів;  Перепрофілювали Великокурінський заклад дошкільної освіти шляхом зміни типу закладу з ясла-садок на дитячий садок. Натомість по Судченському садочку рішення з цього питання підтримано не було, оскільки очільниця дитсадка під час засідання сесії повідомила про наявність достатньої кількості дітей для двох груп у  майбутньому.

Водночас у зв’язку із недостатньою для здійснення освітнього процесу кількістю учнів у класах (всього 6), народні обранці підтримали проєкт рішення щодо призупинення діяльності ЗЗСО «Витульська початкова школа». 

У ході розгляду питань було затверджено містобудівну документацію «Детальний план території земельної ділянки по вулиці Трохимука Юрія в селі Залаззя Камінь-Каширського району Волинської області, орієнтовною площею 0,2 га»; заслухано звіт про роботу комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» за підсумками 2023 року та визнано її задовільною; достроково припинено повноваження депутата Любешівської селищної ради восьмого скликання  Віктора Федчика.

Решта інших питань стосувалися земельної галузі. Всі рішення сесії будуть оприлюднені на офіційному вебсайті селищної ради в термін, визначений чинним законодавством.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь