A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ УСПІШНО СТАРТУВАЛА «ШКОЛА МОЛОДІЖНОЇ РАДИ»

Дата: 18.04.2024 12:18
Кількість переглядів: 238

Фото без опису

У Любешівській громаді успішно стартувала "Школа Молодіжної ради." Її учасниками стали чинні члени Молодіжної ради при Любешівському селищному голові, а також активна молодь громади, що найближчим часом приєднається до складу Молодіжної ради.  12 квітня відбувся перший  тренінг на тему: «Завдання та форми роботи Молодіжної ради, її роль в реалізації молодіжної політики». Захід реалізується в рамках проєкту «Активна молодь - сильна громада» та USAID «ГОВЕРЛА». Під час тренінгового заходу учасники дізналися, що таке молодіжна рада,  які її функції та завдання, форми роботи, які законодавчі норми лежать в основі її діяльності Молодіжної ради  та багато іншого.

Ділячись враженнями, молоді люди зазначили, що  отримана інформація для них була здебільшого новою, адже Молодіжна рада у громаді створена вперше, проте на  більшість своїх запитань відповіді отримали і тепер з впевненістю готові розбудовувати молодіжну політику у своїй громаді.

Зокрема, серед відгуків учасників та учасниць тренінгу є такі: «Я отримав нові для мене знання і знайомства. Приємно зустріти тут однодумців та мати перспективу співпрацювати разом у Молодіжній раді на благо нашої громади. Виходжу з тренінгу з планом, що робити далі та з ким працювати пліч-о-пліч. А ще зрозумів, як я можу покращувати свою громаду та переосмислив своє місце в ній»; «Я по-новому почала розуміти молодь нашої громади, її думки та погляди. Під час тренінгу ми детально розглянули причини, чому молодь не активна у громаді та знайшли ряд стереотипів, які заважають молодим людям  бути активними. Над змінами цих стереотипів і працюватимемо у найближчий час.»

Це був хороший початок. Попереду ще багато цікавого!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь