A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

НА ЛЮБЕШІВЩИНУ ЗАВІТАЛА ДЕЛЕГАЦІЯ ІЗ ЗАКАРПАТТЯ

Дата: 17.04.2024 17:09
Кількість переглядів: 497

Фото без опису

Сьогодні, 17 квітня, до Любешівської громади з дводенним візитом завітала делегація з Ясінянської територіальної громади Рахівського району Закарпатської області.

Мета візиту – обмін досвідом та співробітництво між громадами у сфері цивільного захисту, культури та туризму,  реалізація спільних проєктів.

Розпочалася зустріч із вшанування полеглих Героїв біля стели пам’яті, що в центрі Любешова, покладанням квітів та хвилиною мовчання. «Сьогодні кожен наш день починається з вшанування пам’яті загиблих Героїв. Доземний уклін та шана полеглим Захисникам. Велика подяка воїнам, які стоять на захисті нашої держави. Завдяки  мужності та героїзму наших Захисників ми маємо можливість працювати, зустрічатися, проводити такі заходи і жити в мирній громаді» - наголосив селищний голова Олег Кух.   

Надалі очільник громади розповів про те, чим живе сьогодні Любешівська громада, про її історію та специфіку. Гостям провели презентацію Любешівщини, ознайомили з роботою Дія.Центру. Окрім того, вони  побували у медичних закладах громади, Залізницькому ліцеї та оглянули роботу Судченського МПО і амбулаторії.

Завершиться ознайомчий візит поїздкою у село Сваловичі, де гості матимуть змогу побачити та відчути  автентичність поліської глибинки. Після чого відбудеться підведення підсумків  та обговорення подальших етапів співпраці між Любешівською та  Ясінянською громадами.

Захід проводився в рамках співпраці  з Проєктом  USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») .

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь