A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЛЮБЕШІВСЬКА ГРОМАДА ПІДПИСАЛА МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «АКТИВНА МОЛОДЬ - СИЛЬНА ГРОМАДА»

Дата: 18.03.2024 16:57
Кількість переглядів: 456

Фото без опису

Меморандум про співробітництво підписали 18 березня голова Любешівської громади Олег Кух і громадська організація «Центр політичних студій». Документ затверджено в межах реалізації проєкту «Активна молодь - сильна громада», що впроваджується ЦПС за підтримки Проєкту  USAID «ГОВЕРЛА».

Як повідомив експерт проєкту Віталій Світлик, предметом Меморандуму є розвиток співробітництва між громадою і «Центром політичних студій» у впровадженні молодіжної політики на рівні громади, із безпосереднім залученням місцевої молоді та вимушено переміщених молодих людей. 

Згідно з документом, Любешівська громада забезпечить участь молоді у заходах проєкту (презентаціях, навчаннях, таборуваннях та форумах), сприятиме поширенню інформації про діяльність та заходи у рамках проєкту, забезпечить приміщення для зборів Молодіжної ради, а також сприятиме в розробці та прийнятті місцевого нормативно-правового акту  для покращення діяльності Молодіжної ради. Зі свого боку, команда експертів проєкту  забезпечить фаховий супровід громади у заходах проєкту, надасть інформаційні та аналітичні матеріали, а також передасть обладнання для матеріальної підтримки Молодіжної ради.

«Підписання цього Меморандуму важливе для нашої громади, оскільки така співпраця дасть можливість  підвищити рівень залученості молоді до прийняття  тих чи інших рішень в громаді. Маємо на меті залучити якомога більше молоді до розробки важливих молодіжних  програм, проєктів та спільної роботи у  прийнятті рішень у сфері молодіжної політики» - зазначив селищний голова Олег Кух.

Водночас експерт проєкту Віталій Світлик повідомив, що метою проєкту є створення активних та впливових молодіжних рад у 30 громадах-партнерках, зокрема в Любешівській, підвищення рівня практичних знань і навичок членів цих молодіжних рад для ефективної і впливової участі у місцевих справах та процесах прийняття рішень. 

Під час зустрічі було  представлено заплановану проєктну діяльність. Віталій Світлик розповів про подальші кроки й напрямки співпраці, презентував календарний план заходів, розповів про те, що чекатиме на учасників і учасниць серії заходів під егідою Школи молодіжних рад, яка стартує незабаром.

Голова Молодіжної ради Світлана Кух зазначила, що молодь готова робити щось корисне для громади, брати активну участь у вирішенні питань, які стосуються молоді, реалізовувати ті чи інші ініціативи, а також подякувала представникам проєкту за змістовну і цікаву зустріч та можливість в подальшому отримати практичні  знання і навички  щодо ефективної діяльності Молодіжної ради при Любешівському селищному голові.

 Нагадаємо, що Любешівська громада бере участь у проєкті «Активна молодь - сильна громада» з березня цього року. Учасницями проєкту також є Локачинська, Литовезька, Боратинська, Шацька, Зимнівська, Ратнівська, Вишнівська, Нововолинська, Доросинівська громади з Волині; Березнівська, Клесівська, Білокриницька, Рокитнівська, Бабинська, Радивилівська, Козинська, Костопільська, Здовбицька, Сарненська громади з Рівненщини; Саф'янівська, Арцизька, Кодимська, Нерубайська, Доброславська, Красносільська, Білгород-Дністровська, Визирська, Болградська, Розквітівська громади з Одещини.

Ця публікація створена ГО «Центр політичних студій» в рамках проєкту «Активна молодь – сильна громада» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь