Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗВЕРНЕННЯ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА КУХА З НАГОДИ НОВОГО – 2024 РОКУ

Дата: 29.12.2023 14:22
Кількість переглядів: 431

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Рік, що минає, був непростим для України, для нашої громади та для кожного з нас. На жаль, ворог не полишає своїх планів щодо знищення України, ми втрачаємо цвіт нації. Наші захисники та захисниці ціною свого життя продовжують боронити цілісність і незалежність України.

2023-й – ще один складний рік воєнного стану. І сьогодні, підсумовуючи рік прожитий, я дякую кожному і кожній, хто захищає зараз нашу країну. Саме завдяки вам ми могли працювати і забезпечувати життєдіяльність нашої громади. Так, він не був легким. Проте ми зуміли віднайти шляхи для реалізації тих викликів, які ставив перед громадою час. Найперше – зосередили зусилля на допомозі Збройним Силам України та на виконанні програм оборонного характеру.

Впродовж 2023 року на виконання завдань щодо відсічі збройної агресії проти України селищна рада спрямувала майже 8 мільйонів гривень. Ми продовжували виконувати всі покладені державою на місцеве самоврядування функції по забезпеченню життєдіяльності територіальної громади.

Серед іншого слід згадати підтримку нашої громади міжнародними донорами – це наші партнери з Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та Програма EGAP. Завдяки міжнародним інвестиціям нам вдалося залучити в громаду понад 9 мільйонів гривень.

Незважаючи на всі виклики сьогодення, ми прийняли бюджет-2024. Попри те, що в умовах воєнного стану він лишається складним, ми і надалі забезпечуватимемо усі сфери життєдіяльності нашої громади та допомагатимемо Збройним Силам України.

Рік, що минає, поставив перед нами багато важливих питань, на які потрібно буде відповісти вже в новому 2024-му році. Але я вірю і сподіваюся, що це буде рік української Перемоги. Користуючись нагодою, щиро дякую всім жителям громади, яким не байдужа доля нашого краю, за розуміння, підтримку та наполегливу працю, за донати і допомогу армії.

 Низький уклін та щира вдячність нашим воїнам-захисникам, котрі наразі далеко від своїх родин, непохитно стоять на сторожі, захищаючи українську державу та її свободу. Згадаймо усіх воїнів, які загинули за рідну землю та мирне небо над Україною. Живі, поки пам’ятаємо! Низький уклін і вічна шана полеглим Героям.

За останні два роки ми зрозуміли справжню цінність побажань «мирного неба», «спокійної ночі», ціну свободи і незалежності. Пам’ятаймо: за кожною хвилиною тиші – титанічна праця наших захисників і захисниць, волонтерів, працівників тилу, які допомагають тримати фронт.

У ці дні традиційно загадують бажання і вірять, що вони обов’язково здійсняться. Нехай 2024 принесе Перемогу та Мир в Україну!

Мирного Нового року!

Україна Переможе!

Олег Кух, Любешівський селищний голова


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь