Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ДО УВАГИ СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ!

Дата: 02.10.2023 16:07
Кількість переглядів: 210

Фото без опису

 

Камінь-Каширське районе управління ГУ ДСНС України у Волинській області інформує про зміни у законодавстві у сфері діяльності, пов’язаної з об’єктами підвищеної небезпеки, суб’єктів господарювання, у власності або користуванні яких перебувають об’єкти підвищеної небезпеки.

Відповідно до статті 9 Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки» порядок ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та їх обліку затверджуються Кабінетом Міністрів України.

Постановою Кабінету Міністрів України від 13 вересня 2022 року № 1030 затверджено Порядок ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки та ведення їх обліку (далі – Порядок), ДСНС доручено забезпечити ведення обліку об’єктів підвищеної небезпеки та ведення Державного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки.

Постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2023 року № 690 «Деякі питання забезпечення функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки» затверджено порядок функціонування та ведення Державного електронного реєстру об’єктів підвищеної небезпеки. 

Враховуючи вищевикладене,  починаючи з 7 жовтня 2023 року подання матеріалів стосовно ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки здійснюється виключно в електронній формі через особистий кабінет суб’єкта господарювання в Державному електронному реєстрі об’єктів підвищеної небезпеки.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь