Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Поточний ремонт покрівлі (підготовка об’єктів до опалювального сезону та заходи з енергозбереження) адмінприміщення за адресою вул.Незалежності,53, смт Любешів, Камінь-Каширського району Волинської області

Дата: 02.10.2023 11:58
Кількість переглядів: 65

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710” надається обґрунтування технічних і якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення.

1. Предмет закупівлі: на Поточний ремонт покрівлі (підготовка об’єктів до опалювального сезону та заходи з енергозбереження) адмінприміщення за адресою вул.Незалежності,53, смт Любешів, Камінь-Каширського району Волинської області, Код ДК 021:2015 – 45260000-7 - Покрівельні роботи та інші спеціалізовані будівельні роботи )

2. Ідентифікатор закупівлі: ID:UA-2023-09-29-008247-a

3. Очікувана вартість предмета закупівлі: 569 392,60 грн. з ПДВ.

4. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Необхідність виконання поточного ремонту покрівлі адмінприміщення обумовлена фізичним зносом рулонного покриття та  водозливної системи. Об’єми, склад та зміст робіт визначені у Дефектному акті від 16.08.2023 року, який складений в ході виготовлення проектно-кошторисної  документації по об’єкту «Поточний ремонт покрівлі (підготовка об’єктів до опалювального сезону та заходи з енергозбереження) адмінприміщення за адресою вул.Незалежності,53, смт Любешів, Камінь-Каширського району Волинської області». При проведенні поточних ремонтних робіт виконавець повинен виконувати заходи, що забезпечують дотримання правил техніки безпеки у відповідності із Законом України «Про охорону праці», інших чинних нормативних документів та актів з охорони праці. Забезпечити обов‘язкове виконання вимог чинного законодавства України по охороні навколишнього середовища, пожежній безпеці та додержуватись вимог державних будівельних норм і державних стандартів України, гігієнічних нормативів, санітарних правил і норм тощо. Будівельні матеріали та вироби, які будуть використані виконавцем під час надання послуг з поточного ремонту мають відповідати основним вимогам, визначеним національним стандартам ДСТУ і будівельним нормам та повинні бути промарковані національним знаком відповідності.

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення визначений, відповідно до кошторисних призначень на 2023 рік, становить 569 392,60 грн з ПДВ. Вид предмета закупівлі – послуга.

7. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Очікувана вартість визначена виходячи із бюджетних призначень та вартості поточного ремонту, відповідно до Дефектного акту. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена (розрахована) методом порівняння ринкових цін.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь