Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Обґрунтування по предмету закупівлі "Брикети торфові "

Дата: 14.08.2023 14:36
Кількість переглядів: 61

 

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради, 44201, Україна. Волинська область, Камінь-Каширський район, смт. Любешів, вул. Незалежності 53, ЄДРПОУ 42059224; категорія замовника – орган державної влади, місцевого самоврядування або правоохоронний орган.
  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Брикети торфові (ДК 021:2015 – 09112200-9 Торф)
  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-11-010023-a 
  4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Для забезпечення паливом об’єктів комунальної власності, що перебувають на балансі Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради до початку опалювального періоду 2023-2024 роки необхідно придбати 90 тонн брикетів торфових відповідно до  державних стандартів ДСТУ 2042-92 Брикети торф`яні на комунально-побутові потреби. Кількісною характеристикою є обсяг споживання торфобрикету за календарний рік та норми витрати твердого палива.

Очікувана вартість предмета закупівлі: 300 000,00 грн з ПДВ.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було складено з урахуванням вимог наказу  Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами) , зокрема використовуючи метод «Порівняння ринкових цін». Здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах та електронній системі закупівель «РroZorro».

  1. Процедура закупівлі:

Застосовується процедури відкритих торгів.

  1. Джерело фінансування – місцевий бюджет.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь