A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ

Дата: 05.06.2023 16:40
Кількість переглядів: 1337

Фото без опису

Днями в Любешівській селищній раді відбулася  чергова сорок друга сесія селищної ради восьмого скликання. Із 26 депутатів участь взяли - 20.

На порядку денному 16 питань. Перед початком роботи депутати та присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх загиблих українських дітей внаслідок збройної агресії російських окупантів.

В ході засідання було внесено зміни до ряду  Програм:  Програми «Безпечна громада» на 2021 – 2023 роки; до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2022-2024 роки; до Переліку підприємств, установ та організацій, що надають соціально важливі послуги населенню Любешівської селищної ради», затвердженого рішенням Любешівської селищної ради від 23 грудня 2021 року №18/12; до рішення Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/8 «Про затвердження Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018 - 2023 роки»; до «Програми підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих, ветеранів Великої Вітчизняної війни та воїнів-афганців Любешівської селищної ради на 2021 – 2025 роки», затвердженої рішенням від 23.06.2021 № 11/6; до рішення селищної ради від 22.10.2020 року №2-47/4 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки» зі змінами; до рішення Любешівської селищної ради від 23.12.2020 року № 3/4 «Про затвердження Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки зі змінами; до рішення селищної ради від 23.12.2022 року № 35/11 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік».

Окрім того, депутати підтримали проєкт рішення про безоплатну передачу паливно-мастильних матеріалів з балансу Любешівської селищної ради, про безоплатну передачу майна з балансу Любешівської селищної ради. Включили адміністративний будинок в с. Ветли та  ФАПу в с. Міжгайці до Переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Любешівської селищної ради, які підлягають приватизації шляхом продажу на аукціонах.

У зв’язку із передачею рухомого майна було прийнято рішення про зменшення статутного капіталу Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» та затверджено статут підприємства  в новій редакції. Окремо депутати заслухали роботу комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» за підсумками 2022 рік, визнали його роботу задовільною та дали ряд рекомендацій і пропозицій.

Окрім того, було затверджено Комплексну програму захисту населення і території Любешівської селищної ради від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру на 2023 – 2025 роки та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

По закінченню сесії перед депутатами виступив начальник Камінь-Каширського районного відділу поліції В’ячеслав Мартинюк. Посадовець порушив ряд актуальних питань, серед яких – шахрайство, забезпечення правопорядку та безпека на дорогах району.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь