A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЗАЛІЗНИЦІ ВІДКРИЛИ «КЛАС БЕЗПЕКИ»

Дата: 24.05.2023 17:52
Кількість переглядів: 1175

Фото без опису

Серед важливих викликів сьогодення є безпека дітей, навчання їх правильній поведінці в екстремальних ситуаціях, формування культури безпечної поведінки. Одним із шляхів вирішення цього питання є створення «Класів безпеки» інформаційно-просвітницького напрямку, на базі якого діти зможуть вивчати правила безпечного життя.

Відтак учора,  23 травня, у Залізницькому ліцеї відбулася презентація новоствореного класу безпеки, який сприятиме систематичній підготовці дітей особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій. Раніше такий клас було відкрито у Люб’язівському ліцеї.

«Створення безпечних умов перебування учнів у школах є одним із головних пріоритетів під час війни в Україні. Відкриваючи такі класи безпеки у нашій громаді, ми тим самим формуємо в  наших учнів знання правил пожежної, мінної безпеки, а також цивільного захисту. Тепер діти матимуть змогу ознайомитись з  алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій та  вмітимуть надати  домедичну допомогу» - зазначив Любешівський селищний голова Олег Кух, який також був присутній на заході, а ще додав, що робота в цьому напрямку продовжиться.

Зазначимо, що створення та функціонування у закладах освіти класів безпеки було схвалено у  вересні минулого року проєктом  розпорядження КМУ «Про внесення змін до плану основних заходів цивільного захисту на 2022 рік», який передбачає посилення профілактичної роботи з питань безпеки життєдіяльності здобувачів освіти.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь