Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ

Дата: 15.05.2023 11:51
Кількість переглядів: 1411

Фото без опису

У роботі позачергової сорок першої сесії селищної ради восьмого скликання, яка відбулася 12 травня 2023 року, із 26 депутатів взяли участь  - 18. Позачерговість сесії зумовлена внесенням змін до  бюджету селищної територіальної громади на 2023 рік.

До порядку денного було включено 27  питань. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

        Спочатку депутати визнали повноваження Федчика Віктора Петровича, якого було визначено наступним за черговістю кандидатом у депутати Любешівської селищної ради від Волинської обласної партійної організації Аграрної партії України. Далі було внесено ряд змін, а саме: до рішення селищної ради від 07.12.2021 року №17/7 «Про затвердження Комплексної програми розвитку освіти Любешівської селищної ради на 2022-2026 роки», рішення Любешівської селищної ради від 25 жовтня 2021 року №15/23 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2022-2024 роки», рішення Любешівської селищної ради від 31 серпня 2021 року № 13/17 «Про затвердження Програми розвитку земельних відносин, охорони земель та забезпечення містобудівною документацією Любешівської селищної ради на 2022-2024 роки», рішення селищної ради від 03.12.2020 №1/18 «Про постійні комісії Любешівської селищної ради» зі змінами, рішення селищної ради від 23.12.2022 року № 35/11 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2023 рік».

Окрім того, було затверджено Програму покращення технічного стану меліоративної мережі , підвищення ефективності її використання для захисту території громади від шкідливої дії вод під час повені та Порядок використання коштів, передбачених в бюджеті селищної територіальної громади на виконання цієї Програми.

Наступні всі питання стосувалися земельної сфери.

Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Любешівської  громади у визначений законодавством термін.

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь