Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОЛЕГ КУХ ПРОВІВ РОБОЧІ ЗУСТРІЧІ З КЕРІВНИКАМИ УСТАНОВ ТА ПІДПРИЄМСТВ ГРОМАДИ

Дата: 21.04.2023 17:03
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису

 

Цього тижня  селищний голова Олег Кух провів ряд робочих зустрічей та нарад з керівниками установ та організацій, які відповідають за життєзабезпечення нашої громади та стале її функціонування. Зокрема: комунальних закладів охорони здоров’я,  КП «Любешів-Комфорт-Сервіс», КП «Любешівський ринок», заступником начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Камінь - Каширського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Наталією Маковецькою. Загалом вирішувались  питання, які стосувалися діяльності зазначених підприємств, зокрема було проаналізовано стан їх фінансового забезпечення. 

Як засвідчили показники, багатопрофільна лікарня та ЦПМСД мають задовільний фінансовий стан. Є розуміння та повна співпраця з керівниками обох закладів у вирішенні тих чи інших проблем. З дирекцією ринку обговорили питання покращення благоустрою території підприємства, дебіторської заборгованості та шляхи її вирішення. Серед першочергових питань КП «Любешів-Комфорт-Сервіс» -  укладання угод про надання послуг з вивезення побутових відходів, проблеми поводження з відходами та шляхи їх вирішення, водопостачання та водовідведення, приведення у відповідний стан полігону ТПВ.

Із заступником начальника Камінь-Каширського районного управлінням Держпродспоживслужби обговорили забезпечення населення якісною питною водою та сучасні вимоги санітарного законодавства до діяльності закладів освіти.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь