Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗВЕРНЕННЯ ЛЮБЕШІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА КУХА ДО МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

Дата: 17.04.2023 14:47
Кількість переглядів: 3112

Фото без опису

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Сьогодні приступив до виконання обов’язків Любешівського селищного голови.

Хочу зазначити, що перебуваючи в ЗСУ, завжди, наскільки це було можливо, тримав руку «на пульсі» життя нашої громади. Бажання брати участь в обороні держави та сприяти нашій перемозі над ворогом лишилося незмінним, однак і розуміння того, що маю широке коло обов’язків перед громадою та велику відповідальність, ніколи мене не полишало.

Тож приступаю до роботи із глибоким розумінням сьогоднішніх викликів. Пріорітет – допомога та підтримка військових формувань, соціальний захист родин загиблих воїнів, сімей військовослужбовців та ВПО, безпекові питання. Разом з тим – реалізація напрацьованих проєктів та підготовка нових, виконання бюджету та інших важливих питань життєдіяльності нашої громади в умовах воєнного стану.

Водночас хочу подякувати усім, хто підтримував мене та наш підрозділ, коли я був на службі в ЗСУ. Приємно знати, що такі люди є поруч. Ваша підтримка дуже цінна і потрібна. Також був на зв’язку, на скільки це можливо, та спілкувався з нашими жителями-військовослужбовцями з інших частин. Пишаюся своїми земляками і завжди підтримуватиму. Вірю в нашу перемогу, в наших людей та нашу Україну.

 

З повагою 

Любешівський селищний голова                                           Олег КУХ


Коментарі:

Ольга Зіміч
2023-04-17 21:57:12

Христос Воскрес Зі світлим святом Пасхи! Користуючись можливістю залишити коментар, хотілося б звернути Вашу увагу на велику проблему в нашому селищі. Це навчальний процес наших дітей. Думаю Вам доповіли та Ви є обізнаним про зустрічі батьків (представники третина дітей шкільного віку) з керівництвом ОТГ, школи та відділу освіту. Хотілося б побачити та відчути реальні дії щодо організації очного навчального процесу. До сьогодні було чути, як ми переконались, пусті, порожні обіцянки! Пішов четвертий рік дистанційного навчання і це не є нормальним!!! Війна не йде лише в Любешові, але лише наші діти сидять дома. Навчальний процес в очному форматі присутній у населених пунктах де є

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь