A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ СКЛИКАЛИ ПОЗАЧЕРГОВУ СЕСІЮ

Дата: 09.03.2023 17:22
Кількість переглядів: 1477

Фото без опису

Сьогодні, 9 березня 2023 року, відбулося засідання позачергової 38-ої сесії Любешівської селищної ради VIII скликання. Позачерговість засідання викликана необхідністю розгляду бюджетного питання.

Розпочали із  депутатських запитів. Цього разу народні обранці клопоталися щодо проблеми автобусного сполучення на території громади. Окрім того, було порушено питання щодо виконання депутатами та членами комісії своїх безпосередніх обов’язків щодо відвідування сесій селищної ради, зокрема відсутності кворуму, а відтак і прийняття важливих рішень по забезпеченню життєдіяльності громади. Потому перейшли до розгляду питань порядку денного.

В процесі  роботи було внесено зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2022-2024 роки; до рішення селищної ради від 22.10.2020 року №2-47/4 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки» зі змінами; до Переліку нерухомого майна комунальної власності Любешівської селищної ради.

Погодили депутати намір передати в оренду частину адміністративного приміщення за адресою вул. Поліська,74 в с. Ветли, а також частину приміщення амбулаторії за адресою вул. Малієвського,34 в с. Залаззя, включивши їх до Переліку майна другого типу. Обидва цих об’єкти належить до комунальної власності Любешівської селищної ради. Крім того, підтримали  проєкт рішення про безоплатну передачу майна з балансу Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» (йдеться про контейнери для сміття).

Насамкінець заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету селищної територіальної громади за 2022 рік.

Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Любешівської  селищної ради у визначений законодавством термін.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь