A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 01.03.2023 16:42
Кількість переглядів: 1635

Фото без опису

Вчора, 28 лютого 2023 року,  відбулося чергове засідання тридцять сьомої сесії селищної ради восьмого скликання, на якому було розглянуто більше шістдесяти питань. В тому числі підтримано депутатські запити: щодо вирішення питання ремонту підвального приміщення Будинку культури села Залізниця; ремонту дороги в селі Залаззя по вулиці Чернухи, ремонту дороги в селі Ветли на вулицях Поліській, Пісочній, Молодіжній; щодо доплат до пенсії відповідно ст. 39 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»; щодо відшкодування вартості проїзду дітей та їх наставників для відзначення переможців конкурсів; щодо  ремонту автомобільних доріг біля фортифікаційних споруд.

Потому депутати прийняли рішення, яким визнали повноваження Корнелюка Володимира Валерійовича, обраного на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року, визначеного наступним за черговістю кандидатом у депутати Любешівської селищної ради від Волинської обласної партійної організації Аграрної партії України та ввели  його до складу постійної комісії  з питань  прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Внесли ряд змін: щодо рішення селищної ради №1/6 від 03.12.2020 «Про утворення виконавчого комітету Любешівської селищної ради, визначення його чисельності»; до рішення селищної ради № 1/45 від 11.12.2020 року «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Любешівської селищної ради»; до рішення Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/8 «Про затвердження Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018 - 2023 роки»; до рішення селищної ради № 20/2 від 18.02.2022 року «Про програму підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2022 – 2025 роках»; до рішення Любешівської селищної ради від 25 жовтня 2021 року №15/23 «Про затвердження Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2022-2024 роки.

 

Погодили намір: передати в оренду частину нежитлового приміщення будинку культури в с. Ветли, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради,включивши його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні;  передати в оренду частину нежитлового приміщення будинку культури в с. Седлище, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради,  включивши його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні; передали в оренду частину приміщення поліклінічного відділення, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради, включивши його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні. Надали дозвіл Управлінню КБ ЖКГ КВ Любешівської селищної ради на списання приміщення гуртожитку в смт Любешів. Безоплатно передали з балансу Любешівської селищної ради для Центру безпеки громадян екскаватор-навантажувач.

Окрім того, депутати підтримали проєкти рішень: про розроблення детального плану території по вулиці Незалежностві в селі Седлище, Любешівської селищної ради, Камінь-Каширського району, Волинської області; про затвердження містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлових будинків та господарських споруд на вул. Боровики в    с. Седлище Камінь-Каширського району Волинської області». Затвердили список присяжних Любешівського районного суду та Положення про сектор цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи Любешівської селищної ради.

Всі інші питання стосувалися земельної галузі, по яких також було прийнято відповідні рішення селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь