A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

СЬОГОДНІ – 365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ

Дата: 24.02.2023 08:00
Кількість переглядів: 986

Фото без опису

24 лютого 2022 року – день, який назавжди змінив життя України та світу. За цей рік українці змінили історію, змінили світ і змінилися самі.

Підсумки  року війни зводяться до одного слова – війна. Вона торкнулася кожного українця, принесла біль та  втрати.  Ми переоцінили багато речей. За цей час стало зрозуміло, що метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення нашої національної ідентичності, геноцид українського народу та заперечення існування українців як окремої нації.

Але ми вистояли. Українці зупинили «другу армію світу»!

За рік великої війни Збройні сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України. На півдні вдалося зупинити і розгромити росіян під Миколаєвом, не давши їм таким чином напасти на Одесу. Українські захисники мужньо та героїчно тримали оборону Азовсталі. У квітні українці роблять неймовірне – топлять флагман російського Чорноморського флоту крейсер «москва».  Під українські удари  потрапляє російська авіація у Криму і він  перестає бути сакральним і недосяжним, як це уявляли росіяни. В жовтні стався вибух на Кримському мосту. Потім ми чуємо про вибухи на російських військових аеродромах у рязані, саратово, курську, а також на інших об’єктах у ворожому тилу.  Це стало черговим ударом по іміджу росії як захищеної та потужної країни.  Всі ми раділи за звільнення міста Херсон. Воно стало єдиним обласним центром, який змогла захопити, але не втримала «друга армія світу». Росіяни за всяку ціну досі намагаються захопити Бахмут, але і це їм не вдається. І не тому, що вони слабкі – просто у нас наймужніші воїни світу  – ЗСУ!  Наші українські захисники стали легендою, й змусили весь світ дивуватися майстерності, наполегливості та відданості своїй країні. Це люди зі сталі, воля яких ніколи не скориться під тиском ворога. Вони - наш щит, що дає гідну відсіч окупантам.

Ми безмежно вдячні вам, наші вольові, мужні, відважні, героїчні українські воїни! Ви щит і меч української держави! Ми пишаємося вами. Цілий світ пишається нашими захисниками.

На жаль, війна не минає без втрат. Ми схиляємо голови в пошані перед світлою пам’яттю та подвигом тих, хто загинув, наших Героїв. Щирі співчуття родинам, котрі втратили своїх рідних і близьких.

Цей рік війни показав усьому цивілізованому світові, що українці не чекають дива – вони його творять. Ми переможемо – бо ми українці!

Віримо в Україну, віримо в Перемогу, віримо у ЗСУ.

Слава Україні!

Слава Героям-Захисникам!

 

Заступник селищного голови                              Володимир СЕРГІЙЧУК

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь