A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАСІДАННЯ СЕСІЇ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 02.02.2023 16:18
Кількість переглядів: 1229

Фото без опису

Учора, 1 лютого 2023 року, відбулося засідання чергової 36-ої сесії Любешівської селищної ради VIII скликання. Традиційними  для розгляду на сесії були депутатські запити. Клопоталися обранці за ремонт дороги по вулиці Мирна у селі Залаззя.

За результатами обговорення  ще одного депутатського запиту було прийнято звернення до нацполіції та СБУ  щодо дезінформації жителів Любешівської громади про діяльність керівництва селищної ради та органу місцевого самоврядування під час воєнного стану та поширення неправдивої інформації, яка спрямована на підрив авторитету керівника селищної ради, дискредитацію його дій та органу місцевого самоврядування в цілому. У ньому депутати просять правоохоронців  поінформувати депутатський корпус Любешівської селищної ради щодо причетності селищного голови до будь-яких правопорушень під час воєнного стану.  Провести перевірку особистих сторінок осіб, які поширюють неправдиву інформацію, та вжити всіх необхідних заходів щодо встановлення даних осіб. А також притягнути до відповідальності осіб, причетних до поширення завідомо неправдивої інформації.

Окрім того, депутатами було підтримано звернення  до голови  Кабінету Міністрів України, в якому вони просять вжити заходів щодо недопущення розробки та подальшого розгляду проєкту Закону України «Про особливості управління об’єктами державної власності в лісовій галузі та порядок утворення та діяльності спеціалізованого державного лісогосподарського акціонерного товариства «Ліси України»  та подібних законопроектів, які направлені на позбавлення територіальних громад прав власності, зокрема, на земельні ділянки лісогосподарського призначення.

Також були ухвалені рішення, що стосувалися розгляду виконання у 2022 році Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки та Програми підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих, ветеранів Великої Вітчизняної війни та воїнів-афганців Любешівської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

Далі депутати внесли зміни до рішення селищної ради №15/7 від 25.10.2021 року «Про створення комісії з розгляду заяв із звільнення від диференційованої плати за надання соціальних послуг Територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Любешівської селищної ради»; до рішення Любешівської селищної ради від 23 грудня 2022 року № 18/16 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області».

Погодили намір передати в оренду частину приміщення поліклінічного відділення, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради; передали з балансу Управління капітального будівництва, житлово–комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради на баланс Любешівського комунального підприємства «Любешів-Комфорт-Сервіс» майно на праві господарського відання.

Рішенням селищної ради, яке підтримали депутати, було припининено достроково повноваження депутатки Любешівської селищної ради Кух Ольги Василівни. Підставою слугувала особиста заява Ольги Кух про складення  нею депутатських повноважень. Водночас депутатка вибула  зі складу постійної комісії Любешівської селищної ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту, членом якої вона була.

Низка питань стосувалися земельної  сфери.

Ухвалені на сесії рішення будуть оприлюднені на офіційному сайті Любешівської селищної ради у визначений законодавством термін.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь