Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗУСТРІЧІ БЕЗ ОФІЦІОЗУ

Дата: 16.12.2022 14:19
Кількість переглядів: 1735

Фото без опису

Селищний голова Олег Кух, який наразі перебуває в кількаденній відпустці як військовослужбовець ЗСУ, провів декілька важливих зустрічей. Відбулися вони у неформальній обстановці та без зайвого офіціозу.

Відтак, під час засідання виконавчого комітету керівник громади поспілкувався з старостами та працівниками селищної ради. Він розповів про своє перебування в ЗСУ, де служить та на якому напрямку зараз перебуває. Обговорили актуальні питання, що стосуються функціонування життєдіяльності територіальної громади. В країні воєнний стан, а тому багато питань в селищній раді вирішуються без зайвого розголосу.

За ці декілька днів Олег Іванович встиг побувати на українсько-білоруському кордоні, зокрема й біля фортифікаційних споруд. З керівництвом прикордонної служби обговорили хід інженерного облаштування лінії держкордону. «Наразі ситуація там стабільна. Прикордонники працюють у посиленому режимі. Територія контролюється цілодобово прикордонною службою та військовими. Робота над укріпленням наших рубежів триває», - зазначив голова громади.

Не залишились поза увагою й питання щодо забезпечення військових формувань територіальної громади, їх функціонування та організації оборони. З цього приводу мав зустріч з командиром батальйону ТрО майором Романом Остапчуком.

Для вирішення деяких питань з організації роботи та функціонування громади в умовах воєнного стану, Олег Кух зустрівся з керівництвом Камінь-Каширської РВА, районної ради, прокуратури, територіального центру комплектування та соціальної підтримки (військкомат). Поспілкувався також з новопризначеним керівником Любешівської багатопрофільної лікарні Сергієм Герцем. Обговорили подальші шляхи розвитку, зокрема й зміцнення матеріально-технічної бази медичного закладу.

Після проведених зустрічей усі бажали селищному голові повернення додому з перемогою, щоб якнайшвидше приступив до своїх безпосередніх  обов’язків очільника громади. А Олег Іванович подякував за підтримку, яку відчуває постійно, знаходячись далеко від дому, та побажав усім миру, оптимізму, залишатися сильними та не втрачати віру в перемогу над рашистськими окупантами.

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь