A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ ПОЗАЧЕРГОВА СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 08.12.2022 16:09
Кількість переглядів: 716

Фото без опису

7 грудня відбулася позачергова тридцять четверта сесія селищної ради восьмого скликання. Цього разу засідання розпочалося з привітання заступника селищного голови Володимира Сергійчука з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Далі депутати розпочали роботу за регламентом. Спочатку внесли зміни  до рішення  Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/9 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Любешівської селищної ради». А також  - до рішення Любешівської селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/8 «Про затвердження Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018 - 2023 роки»; рішення селищної ради № 20/2 від 18.02.2022 року «Про програму підтримки окремих військових формувань, які знаходяться на території Любешівської селищної ради, та забезпечення виконання інших завдань з оборони у 2022 – 2025 роках». Окрім того, внесено зміни до Переліку підприємств, установ та організацій , що надають соціально важливі послуги населенню Любешівської селищної ради» затвердженого рішенням Любешівської селищної ради від 23 грудня 2021 року №18/12; рішення селищної ради від 22.10.2020 року №2-47/4 «Про затвердження Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки» зі змінами.

Своєю чергою депутати затвердили План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Любешівської селищної ради на 2023 рік; погодили намір передати в оренду частину адмінприміщення за адресою вул. Бондаренка, 90а, смт Любешів, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради та включили його до Переліку майна другого типу; надали згоду на прийняття у комунальну власність Любешівської селищної ради ½ частини  житлового будинку, що розміщений за адресою вул. Рівненська,26 в с. Залізниця, Камінь-Каширського району (раніше Любешівський район) Волинської області; погодили намір передати в оренду частину приміщення лікувального корпусу за адресою вул. Незалежності, 3 смт Любешів, що належить до комунальної власності Любешівської селищної ради та включили його до Переліку майна другого типу.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь