A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Обгрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі "Електрична енергія за ДК 021:2015: 09310000-5 — «Електрична енергія»", очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 05.12.2022 09:50
Кількість переглядів: 128

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі Електрична енергія за ДК 021:2015: 09310000-5 — «Електрична енергія», очікуваної вартості предмета закупівлі

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія: Управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради , ЄДРПОУ 42059224, вул. Незалежності,53, смт.Любешів,Камінь-Каширський район, Волинська область, 44201.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Електрична енергія за ДК 021:2015: 09310000-5 — «Електрична енергія».

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями .

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:          1 690 539 грн.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання (річного та місячного) електричної енергії за бюджетний період 2022 року. Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості товарів методом порівняння ринкових цін. При цьому розрахунок очікуваної вартості проводився згідно з аналізом цін електропостачальників на електричну енергію на дату формування очікуваної вартості предмета закупівлі. До ціни електричної енергії включена вартість електричної енергії, закупованої електропостачальником на оптовому ринку електричної енергії, послуги з передачі електричної енергії, націнка електропостачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2022-12-01-013068-a

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати вимогам чинного законодавства із захисту довкілля, відповідати основним вимогам державної політики України в галузі захисту довкілля та вимогам чинного природоохоронного законодавства.

1. Обсяг постачання електричної енергії – 323858 кВт*год.

2. Термін постачання: з 01.01.2023 по 31.12. 2023 року.

3. Місце постачання:  на межі балансової належності між оператором системи розподілу та замовником.

4. Режим роботи: цілодобово.

5. Послуги з передачі та розподілу електричної енергії:

До ціни пропозиції учасник зобов’язаний включити витрати на послуги з передачі електричної енергії за регульованим тарифом, встановленим НКРЕКП.

Послуги з розподілу електричної енергії сплачуються Споживачем/Замовником Оператору системи розподілу самостійно. До ціни пропозиції учасник не включає послуги з розподілу електричної енергії.

ПОРЯДОК ПОСТАЧАННЯ ТОВАРУ (електричної енергії)

Постачання електричної енергії повинно здійснюватися у відповідності до вимог Правил роздрібного ринку електричної енергії, затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 312 (далі – ПРРЕЕ). Учасник повинен добросовісно виконувати свої фінансові зобов’язання перед іншими учасниками ринку електричної енергії, відповідно до «Правил ринку», затверджених Постановою НКРЕКП від 14.03.2018  № 307 (у редакції постанови НКРЕКП від 24.06.2019 № 1168).

Під час постачання електричної енергії учасник повинен забезпечити реалізацію права замовника на особистий прийом відповідною службовою (посадовою) особою постачальника електричної енергії, з метою можливості оперативного вирішення проблемних питань, які можуть виникати під час купівлі-продажу електричної енергії між електропостачальником та споживачем у відповідності до вимог п. 8.3.17 та п.8.3.6. ПРРЕЕ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь