A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Школярі побували на екскурсії у відділі поліції

Дата: 18.11.2022 08:32
Кількість переглядів: 208

Аби учні ближче познайомились з професію поліцейського, 17 листопада 2022 року за ініціативи провідного фахівця з профорієнтації Діани Петрик Любешівської  районної філії Волинського обласного центру зайнятості для учнів ОПОРНОГО ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ "Любешівський ліцей" була організована професіографічна екскурсія до відділу поліцейської діяльності  №1 (сел. Любешів) Камінь-Каширського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Начальник СРПП ВПД 1 (сел. Любешів) Камінь-Каширського РВП ГУНП у Волинській області Олександр Василюк провів екскурсію по відділу поліції, яку розпочав з чергової частини, де розповів, як працює оперативний черговий, як приймаються та реєструються повідомлення від громадян про злочини та правопорушення. Також діти  побачили, як правоохоронці, за допомогою встановлених у місті камер відеоспостереження здійснюють нагляд за порядком на вулицях міста. Показав  службові автомобілі та спорядження.

Але найбільший інтерес і захват у маленьких гостей викликала демонстрація вогнепальної зброї та спецзасобів, які сьогодні використовують поліцейські в своїй службовій діяльності. Під час демонстрації всі бажаючі мали змогу приміряти бронежилети , потримати в своїх руках зброю і спецзасоби.

Юнаки і дівчата почули чимало корисної інформації з приводу служби в поліції, а також дізнались про те, якими навиками потрібно володіти аби стати поліцейським. В свою чергу діти подякували  за проведену екскурсію та можливість побачити частинку реального життя поліцейських.

Проведення подібних екскурсій – надзвичайно позитивна та корисна практика, яку необхідно продовжувати і надалі. Такі заходи розвивають почуття особистої відповідальності, формують рівень довіри дітей до працівників поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь