A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАПРОШУЄМО НА ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ З ФОРМУВАННЯ ЗАВДАННЯ НА РОЗРОБЛЕННЯ КОМПЛЕКСНОГО ПЛАНУ

Дата: 24.10.2022 15:21
Кількість переглядів: 529

Ви зацікавлені у розвитку Любешівської громади?

Маєте ідеї, як покращити життя мешканців та залучити інвесторів?

Тоді ми чекаємо саме на Вас 18 листопада!

Заповніть заявку на участь у Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану і приходьте поділитися своїми ідеями.

 

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Любешівської селищної територіальної громади.

В її рамках 18 листопада 2022 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Любешівської селищної територіальної громади.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Любешівської селищної територіальної громади можна оформити у період до 16 листопада 2022 р. за посиланням: https://forms.gle/na2snW27vTZyfihQ8, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Любешівської селищної ради (смт Любешів, вул. Незалежності, 53, каб.402, 406).

Проведення заходу планується з 10:00 18 листопада за адресою смт Любешів, вулиця Незалежності, 58, Joy House. Очікувана тривалість заходу 4 години.

 

Довідково: Стратегічна сесія буде проведена на виконання вимог чинного законодавства та рішення Любешівської селищної ради від 23.12.2021р. №18/16 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Любешівської селищної територіальної громади Камінь-Каширського району Волинської області».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь