A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Професіографічна екскурсія - це завжди цікаво та пізнавально

Дата: 23.09.2022 15:27
Кількість переглядів: 387

Вибір професії - чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя, як ти в ньому будеш себе почувати. Вперше питання вибору майбутньої справи постає перед школярами після закінчення 9 або 11 класу: йти на роботу, вступати до вузу чи закінчувати інший навчальний заклад?

Щоб допомогти учням знайти відповіді на ці запитання провідний фахівець з профорієнтації Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Діана Петрик організувала професіографічну екскурсію на пекарню до приватного підприємця Криська Анатолія Феодосійовича в селищі Любешів.

Метою профорієнтаційної екскурсії було формування в учнів позитивної мотивації до трудової діяльності , свідомого вибору професії та орієнтація на професії, що є актуальними на ринку праці.

Під час екскурсії учні отримали загальні відомості про підприємство: структуру , продукцію , умови , режим праці , перспективи розвитку , дізнались про актуальні вакансії на підприємстві , ознайомились з технологічним процесом професії пекар, кондитер. Школярі мали змогу побачити весь процес випікання хлібобулочних виробів – від замісу тіста до його випікання, порізки , пакування.

На завершення заходу дітей пригостили смачною випічкою. Надзвичайно цікаво пройшла професіографічна екскурсія, адже діти не тільки ознайомились з підприємством, але й дізнались, як “народжується хліб”, спостерігаючи за роботою працівників. Тож, можна сподіватися, що проведений захід сприятиме підвищенню зацікавленості учнівської молоді у здобутті робітничої професій та допоможе визначитись із вибором майбутньої професійної стежини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь