A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Для внутрішньо переміщених осіб проведений інформаційний семінар "Ризики нелегальної трудової міграції"

Дата: 27.07.2022 09:44
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

30 липня в усьому світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми. З метою підвищення обізнаності населення щодо питань торгівлі людьми та безпечної міграції, а також, щоб звернути увагу на цю глобальну проблему, 26 липня 2022 року в Любешівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості провідним фахівцем з профорієнтації Діаною Петрик був проведений інформаційний семінар "Ризики нелегальної трудової міграції" для внутрішньо переміщених осіб. До семінару була залучена начальник Камінь - Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар.

Під час заходу присутніх ознайомили із перевагами офіційного працевлаштування. Працюючи нелегально, працівник не може належним чином захистити свої права, зокрема, права на нормальні умови роботи та проживання, на відпочинок, вихідні, на виплати в разі втрати працездатності. Тому обов’язок фахівців служби зайнятості застерегти та попередити шукачів роботи про небезпеку, яка чекає на них у разі нелегального працевлаштування не тільки у своїй країні, а й за кордоном.

Інна Бондар надала детальну інформацію, як уникнути пастки, що робити якщо опинилися у скрутному становищі за межами України, куди звертатись. Надано номери телефонів, за якими можна отримати допомогу. Також звернули увагу на ризики нелегальної тіньової зайнятості, види шахрайства при працевлаштуванні. Адже лише легальне працевлаштування гарантує забезпечення конституційних прав усіх учасників ринку праці.

Учасники заходу отримали інформацію, яка допоможе заздалегідь подбати про власну безпеку та бути обізнаними, а значить захищеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь