A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Для випускників Любешівського коледжу ЛНТУ проведено тренінг на тему "Побудова кар'єри та професійний розвиток"

Дата: 21.06.2022 09:43
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

В рамках діяльності Центру кар'єри Любешівського коледжу ЛНТУ, з метою побудови стратегії пошуку роботи та набуття слухачами навичок з пошуку джерел вакансій та опрацювання вакансій фахівцями Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості для випускників Любешівського коледжу ЛНТУ 20 червня 2022 року був проведений тренінг на тему "Побудова кар'єри та професійний розвиток".

Під час тренінгу провідний фахівець з профорієнтації Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Діана Петрик наголосила, що для ефективного пошуку роботи потрібно регулярно ознайомлюватись з інформацією про вакансії, розміщеною на стендах, переглядати сайти пошуку роботи, газети та оголошення, які мають інформацію про відкриті вакансії, бо це дасть можливість робити пробні телефонні дзвінки, надсилати резюме. А також особливу увагу потрібно приділяти публікаціям про нові підприємства, відвідувати ярмарки та міні-ярмарки вакансій, презентації роботодавців, користуватися послугами приватних кадрових агентств та використовувати особисті контакти.

Провідний юрисконсульт Оксана Ковальчук наголосила на важливості офіційного працевлаштування, попередила студентів про можливі способи шахрайства при працевлаштуванні і порадила обережно ставитися до посередницьких послуг під час пошуку роботи. Також навела реальні приклади використання нелегальної праці та пов’язані з цим негативні наслідки для найманих працівників.

Студенти поділились досвідом із використання різних джерел, обмінялись думками та почерпнули багато корисної інформації, необхідної для пошуку роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь