A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У СЕЛИЩНІЙ РАДІ ВІДБУЛАСЯ КООРДИНАЦІЙНА НАРАДА З ВОЛОНТЕРАМИ

Дата: 08.04.2022 11:43
Кількість переглядів: 1664

 

Селищний голова Олег Кух  зустрівся з волонтерами Любешівського волонтерського центру. В ході зустрічі обговорили ряд першочергових завдань. Зокрема, йшлося й про надання та розподіл гуманітарної допомоги людям, які вимушено покинули свої домівки через війну. Така допомога надається зареєстрованим особам-переселенцям, і є одноразовою.

Олег Кух наголосив, що створено робочу групу, яка моніторить  і контролює належне та цільове використання гуманітарної допомоги. Також передбачена кримінальна відповідальність за нецільове використання гуманітарної допомоги.

Учасники волонтерського центру зазначили, що постійно ведеться облік надання вищезазначеної допомоги та супровід сімей, які перебувають у складних  життєвих обставинах. В пунктах видачі допомоги ведеться відеоспостереження  та залучено охорону з числа тероборони і працівників поліції.

Сьогодні всі сили та ресурси Любешівської селищної ради, а відтак і волонтерського центру, першочергово спрямовуються на забезпечення військових формувань, ЗСУ та оборонного потенціалу громади.

Місцевою владою вживаються  всі заходи для економії бюджетних коштів, передбачених на 2022 рік. Запроваджено жорсткий режим економії використання енергоносіїв і комунальних послуг. Призупинено та обмежено проведення непершочергових витрат, пов’язаних із реалізацією заходів регіональних програм, здійснення інших поточних та капітальних видатків.

__________________________________________________

Любешівським волонтерським центром для потреб цивільного населення, постраждалого під час військових дій російських окупантів, було відправлено понад 230 тонн гуманітарного вантажу: овочів, консервації та інших продуктів харчування, а також речі першої необхідності.

Останній вантаж  відправлено до міста Бучі Київської області – більше 3-ох тонн. Наразі готують гуманітарний вантаж для жителів Харківської області.

Оновлений звіт про рух коштів на санкціонованих рахунках, які спрямовуються на потреби військових, буде опубліковано найближчим часом.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь