A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАСТУПНИК СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ВОЛОДИМИР СЕРГІЙЧУК: Давайте разом сформуємо Комплексний план просторового розвитку нашої громади

Дата: 10.02.2022 14:58
Кількість переглядів: 1505

Фото без опису

 

Шановні жителі Любешівщини!

У нашій державі вже давно назріла потреба у взаємному узгодженні містобудівного та земельного законодавства. Як компроміс в цих двох сферах діяльності є новий вид містобудівної документації - Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади.

Цей документ, включатиме планувальні рішення щодо перспективного використання усієї території громади. Документ, який одночасно буде і містобудівною документацією, і документацією із землеустрою, тобто два в одному. Розробляється він у формі електронного документа на основі аналізу всіх ресурсів, якими володіє громада, в нього будуть включені усі генеральні плани населених пунктів громади.

Під час реалізації проєкту в базу даних буде внесено всі земельні ділянки комунальної й державної форм власності, які перебувають у користуванні фізичних та юридичних осіб на території громади. Достатньо буде зайти на геопортал і побачити, де вільна земельна ділянка для тих чи інших потреб. Тобто, кожен зацікавлений матиме актуальну та достовірну інформацію про ресурси громади.

Це буде новий інструмент управління територією. Комплексний план розробляється та затверджується з метою забезпечення сталого розвитку територіальної громади з додержанням принципу збалансованості державних, громадських та приватних інтересів.

При розробці цього плану, ми хочемо врахувати інтереси наших жителів, створивши такий собі діалог між місцевою владою, мешканцями та бізнесом. А тому пропонуємо подати свої пропозиції, ті чи інші бачення, висловити думку, щоб ми могли врахувати це в подальшій нашій роботі з формування Плану.

Пропозиції можуть стосуватися можливих напрямків розвитку громади, використання території, розміщення окремих об’єктів соціальної та інженерної інфраструктури і так далі.

Свої пропозиції можна подавати шляхом нанесення на веб-карті за посиланням:https://arcg.is/uGnqm;

- електронною поштою на адресу: lyubeshiv_zem@ukr.net;

- офіційними листами на адресу: смтЛюбешів, вул. Незалежності, 53 (каб.402, 404).

Давайте разом сформуємо Комплексний план просторового розвитку нашої громади. Чекаємо на Ваші пропозиції та ідеї, які будуть обговорені на Стратегічній сесії.

Заступник селищного голови

з питань діяльності виконавчих органів

Володимир Сергійчук


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь