A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Подача звітності щодо осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, за минулий рік

Дата: 14.01.2022 16:49
Кількість переглядів: 1316

Фото без опису

??Важлива інформація??

????На початку року роботодавці мають подати до центру зайнятості звітність щодо осіб, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, за минулий рік за формою ????https://docs.google.com/.../1dxvchzk3O3.../edit

?Відповідно до Порядку надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню, затвердженого наказом Мінсоцполітики від 16.05.2013 р. № 271, ?звіт подають підприємства, установи та організації незалежно від форми власності з чисельністю штатних працівників від 8?? осіб. Фізичні особи – підприємці зазначений звіт не подають.

??Термін подання звіту за 2??0??2??1?? рік – не пізніше 1?? лютого 2??0??2??2?? року.

?Норматив працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні відповідно до частини 1 статті 14 Закону України «Про зайнятість населення» (крім осіб з інвалідністю), встановлюється у розмірі: ??

??5 відсотків середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб;

?? не менше однієї особи у середньообліковій чисельності штатних працівників для підприємств, установ та організацій з чисельністю штатних працівників від 8 до 20 осіб для працевлаштування осіб, яким до настання права на пенсію за віком відповідно до ст. 26 Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування» залишилося 10 і менше років.

??Відповідальність за невиконання нормативу визначена у двократному розмірі мінімальної заробітної плати за кожну необґрунтовану відмову у працевлаштуванні у межах відповідної категорії осіб, які мають додаткові гарантії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь