A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

НЕ ЗВОЛІКАЙТЕ З ПОДАННЯМ ЩОРІЧНИХ ДЕКЛАРАЦІЙ ЗА 2021 РІК

Дата: 05.01.2022 11:51
Кількість переглядів: 2082

Фото без опису

Звертаємо Вашу увагу, що з 01 січня 2022 року розпочався черговий етап подання щорічних декларацій за 2021 рік особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції», зокрема, посадові особи місцевого самоврядування  та депутати місцевих  рад зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, яку визначає Національне агентство.

 Рекомендуємо декларантам завчасно перевірити актуальність адреси своєї електронної поштової скриньки та чинність кваліфікованого електронного підпису (КЕП). 

Перед початком роботи з Реєстром декларацій переконайтеся у наявності усієї необхідної інформації для заповнення декларації.

На офіційному сайті Національного агенства 29 грудня 2021 року, за посиланням https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/, були опубліковані роз’яснення щодо заповнення декларацій, що включають в себе розтлумачення загальних питань. Зокрема які існують типи декларацій, коли їх слід подавати і який звітний період вони охоплюють. Хто належить до службових осіб, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище тощо.

Радимо суб’єктам декларування не зволікати з поданням щорічних декларацій за 2021 рік, адже законодавством передбачена відповідальність за неподання таких декларацій!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь