A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ГОЛОВА ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ОЛЕГ КУХ ПІДПИСАВ УГОДУ З КЕРІВНИЦТВОМ ПРОЄКТУ USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 16.11.2021 15:35
Кількість переглядів: 2491

Фото без опису

Сьогодні, 16.11.2021 р., Любешівський селищний голова Олег Кух взяв участь у відкритті Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»). Під час заходу очільник громади  підписав Угоду про наміри з керівником Проєкту Габріелем Абрагамом. Такі ж угоди підписали Волинська облдержадміністрація та ще дев’ять голів, громади яких стали партнерами USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області.

У рамках реалізації Проєкту кожна громада-партнер отримає підтримку для підвищення інституційної спроможності органу місцевого самоврядування. За результатами аналізу спроможності та ІТ-аудиту громади, буде сформовано індивідуальний план підтримки кожної громади. Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» надаватиме громадам консультативну та методологічну допомогу, в тому числі шляхом проведення навчань,  організації заходів щодо обміну досвідом та поширення кращих практик, впровадження е-рішень. Також для органів місцевого самоврядування буде доступний інструмент фінансової підтримки, а для організацій громадянського суспільства – інструмент грантів. 

Першим кроком співпраці  стане підтримка ініціатив громад у покращенні якості місцевих публічних послуг. Кожна громада-партнер візьме участь у конкурсі проєктів та отримає фінансову підтримку у реалізації найбільш спроможної ініціативи.

Звертаючись до присутніх у залі, Олег Кух подякував за можливість бути учасником цього Проєкту, за його словами, це дає розуміння того, що Любешівська громада рухається в правильному напрямку. «Від реалізації Проєкту ми очікуємо, в першу чергу, підняття рівня якості організації та надання послуг в нашій громаді, більш ефективної взаємодії суспільства, жителів громади з органами управління» - зазначив селищний голова, а також висловив щирі сподівання, що всі завдання і очікування засновників Проєкту будуть досягнуті.

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь