A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Створення підприємства з виробництва сірників

Дата: 09.11.2021 15:21
Кількість переглядів: 401

Назва проєкту:  Створення підприємства з виробництва сірників

 

Галузь:

  • промисловість

Місцезнаходження:

  • с. Нові Березичі Любешівського району

Детальний опис проєкту:

  • Проєктом передбачається підготовка інвестиційної пропозиції для потенційних інвесторів по створенню підприємства, яке буде спеціалізуватися на виробництві сірників, з визначенням відповідної земельної ділянки. Найвигідніше розташування для такого підприємства в селі Нові Березичі, оскільки село розташоване неподалік дороги регіонального значення Р-14, що дозволяє налагодити ефективну доставку готової продукції до споживача.  Сірники - товар, який завжди буде користуватися попитом. Він належить до групи найважливіших товарів для організації життєдіяльності людини. Тому є можливість організувати актуальний і прибутковий бізнес.
  • Деревообробна галузь на території громади є конкурентною. Наявні як державні підприємства, так і дрібні приватні підприємці, які спеціалізуються на первинній обробці деревини. Виготовлення сірників – процес підвищеної небезпеки, тому виробничі приміщення повинні відповідати певним правилам безпеки.  Незважаючи на просту будову, сірник сам по собі відрізняється складним технологічним процесом виробництва, який включає в себе: вироблення основи сірника, яка має вигляд соломи; проходження основи через ванни: просочення протипожежною сумішшю, оброблення парафіновою ґрунтовкою, подвійна обробка клеєм і покриття захисним шаром; сушку, що займає в цілому дві години; сортування по довжині і перетину; виготовлення коробки для сірників; розфасовку готової продукції.  Можливий варіант виробництва сірників без виготовлення соломи для сірників. Її можна закуповувати вже в готовому вигляді. Це на першому етапі істотно зменшить капіталовкладення.
  • Оскільки сірникова продукція потрапляє у всі будинки країни, то цю властивість можна використовувати як рекламну площу. Суть цього заходу полягатиме в виготовленні та розміщенні на сірникових коробках різного роду рекламної продукції, що дозволить отримати додаткові прибутки та спрямувати їх на модернізацію обладнання.

Мета та завдання проєкту:

  • Сприяння створенню  нових робочих місць та наповнення бюджету Любешівської ОТГ

Очікуваний ефект від реалізації проєкту:

  • Буде підготовлено якісну інвестиційну пропозицію по створенню підприємства, що  спеціалізується на виробництві сірників на території Любешівської ОТГ, в разі підтримки якої буде залучено інвестиційні кошти для організації роботи бюджетоутворюючого підприємства.  Ефективна та прибуткова діяльність підприємства дозволить отримати надходження до селищного бюджету, будуть створені додаткові робочі місця, також зростуть податки з доходів фізичних осіб – працюючих, формуватимуться внески до Пенсійного фонду. Розгортання виробничої діяльності за даним напрямом на території Любешівської ОТГ  сприятиме розвитку національного виробника, дозволить наповнювати бюджет громади та фінансувати проєкти капітального будівництва в соціальних сферах.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь