A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ЗАГАЛЬНІ ПИТАННЯ ЗАЙНЯТОСТІ ТА ЛЕГАЛЬНОГО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Дата: 08.09.2021 09:54
Кількість переглядів: 1588

Фото без опису

0??7?? вересня 2??0??2??1?? року провідним юрисконсультом Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Оксаною Ковальчук спільно з начальником Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інною Бондар був проведений інформаційний семінар із загальних питань зайнятості для пошукачів роботи.

І. Бондар ознайомила учасників семінару із перевагами легального працевлаштування, особливостями оформлення відносин цивільно-правового характеру, а також розповіла про ризики нелегальної трудової міграції. Акцентувала увагу присутніх, що оформлення трудових відносин легально гарантує додержання прав людини. Наймані працівники зможуть отримувати весь соціальний пакет, гарантований державою, а роботодавець буде захищений від штрафних санкцій за використання праці найманих працівників без належного оформлення.

Також роз’яснила права осіб при проведенні профілактичних щеплень.

О. Ковальчук ознайомила учасників семінару із правовими аспектами перебування на обліку в центрі зайнятості, правами та обов'язками зареєстрованих безробітних https://www.dcz.gov.ua/.../prava-ta-obovyazky.... Наголосила, що відповідальність за достовірність поданих до центру зайнятості даних та документів, на підставі яких приймається рішення щодо реєстрації/перереєстрації безробітного та призначення/поновлення матеріального забезпечення, надання соціальних послуг, покладається на зареєстрованого безробітного.

У разі не виконання зареєстрованим безробітним своїх обов’язків та зловживання ними, з нього може бути стягнено сума виплаченого забезпечення та вартості соціальних послуг відповідно до частини третьої статті 36 Закону України "Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь