A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Легалізація трудових відносин

Дата: 18.08.2021 16:20
Кількість переглядів: 880

Фото без опису

Питання легалізації трудових відносин на сьогодні є надзвичайно актуальним??????, адже існує чимало випадків, коли роботодавці уникають легального використання робочої сили та не укладають передбачені законодавством трудові договори?. Обов’язок служби зайнятості – інформування населення???? про переваги легальної зайнятості та ризики «тіньової».

З метою підвищення???? обізнаності безробітних???? щодо переваг легальної зайнятості?? та застереження від проявів шахрайства???? при працевлаштуванні????, виконання покладених обов'язків на безробітних, провідним юрисконсультом Любешівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості????????? спільно з начальником Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інною Бондар????????? 1??7?? серпня 2??0??2??1?? року був проведений інформаційний семінар із загальних питань зайнятості. Учасникам семінару були роз'яснені права та обов'язки зареєстрованих безробітних та наголошено, що у разі невиконання зареєстрованим безробітним своїх обов’язків і зловживання ними, з нього буде стягнено сума ????виплаченого забезпечення та вартості соціальних послуг, а також до органів поліції ???????буде направлено повідомлення про вчинення кримінального правопорушення передбаченого статтями 190, 192 кримінального кодексу України.

Учасники семінару ??????????????????обговорили питання щодо легалізації трудових відносин та забезпечення прав застрахованих осіб на ринку праці про використання найманої праці без оформлення трудових відносин, яке містить у собі багато негативних моментів,???? що суттєво впливають на майбутнє людини??. Так, погоджуючись на нелегальну роботу, найманий працівник власноруч позбавляє себе права на зарахування періоду роботи до страхового стажу, згідно з яким обчислюються пенсія????, матеріальна допомога у разі настання безробіття????, а також компенсації тимчасової непрацездатності. Учасники заходу також дізналися про порядок укладання трудового договору??????, цивільно-правової угоди???? та види шахрайства з питань працевлаштування в Україні????????.

Кожна людина самостійно повинна вирішувати, що для неї важливіше – жити сьогоденням або ж мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії та забезпечуючи собі майбутнє???????????? .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь