A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Обґрунтування по предмету закупівлі «Розроблення містобудівної документації «Генеральний план з історико-архітектурним опорним планом, поєднаним з детальним планом частин території населеного пункту селища Любешів

Дата: 25.08.2021 17:00
Кількість переглядів: 505

 

Обґрунтування по предмету закупівлі «Розроблення містобудівної документації «Генеральний план з історико-архітектурним опорним планом, поєднаним з детальним планом частин території населеного пункту селища Любешів Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області» (код ДК 021:2015-71410000-5 «Послуги у сфері містобудування)» (оприлюднюється на виконання постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості та/або розміру бюджетного призначення за переговорною процедурою, що визначені пунктом 1 частини другої статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі, зокрема, якщо було двічі відмінено процедуру відкритих торгів, у тому числі частково (за лотом), через відсутність достатньої кількості тендерних пропозицій, визначеної цим Законом. При цьому предмет закупівлі, його технічні та якісні характеристики, а також вимоги до учасника процедури закупівлі не повинні відрізнятися від вимог, що були визначені замовником у тендерній документації.

Відповідно до пункту 8 частини 6 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» повідомлення про намір укласти договір про закупівлю повинно містити наступну інформацію, зокрема, обґрунтування застосування переговорної процедури закупівлі експертні, нормативні, технічні та інші документи, що підтверджують наявність умов застосування переговорної процедури закупівлі.

Частиною 3 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» передбачено, що замовник (крім випадків, зазначених у пунктах 2, 4, 5 частини другої цієї статті) під час проведення переговорів вимагає від учасника (учасників) надати підтвердження про відсутність підстав для відмови йому (їм) в участі у процедурі закупівлі відповідно до частини першої статті 17 цього Закону.

За результатами проведених переговорів сторонами погоджено обсяг закупівлі та її очікувану вартість на 2021 рік, про що складено відповідний протокол переговорів.

Очікувана вартість закупівлі: 300 000,00 грн. з ПДВ.

Цінова пропозиція Учасника переговорної процедури закупівлі Фізичної особи-підприємця Андрусишина Романа Петровича (Код ЄДРПОУ: 2263007477) по предмету закупівлі «Розроблення містобудівної документації «Генеральний план з історико-архітектурним опорним планом, поєднаним з детальним планом частин території населеного пункту селища Любешів Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області» (код ДК 021:2015 -71410000-5 «Послуги у сфері містобудування)» становить 299760, 00 грн. (двісті дев’яносто дев’ять тисяч сімсот шістдесят грн. 00 коп.) без ПДВ.

Місце поставки:

44200, Україна, Волинська область, смт Любешів, вул. Бондаренка, 90А

Умови оплати:

Замовник зобов’язаний провести повний розрахунок за отриманими актами після надання послуг протягом 10 (десяти) банківських днів.

Переговорна процедура по предмету закупівлі: «Розроблення містобудівної документації «Генеральний план з історико-архітектурним опорним планом, поєднаним з детальним планом частин території населеного пункту селища Любешів Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області» (код ДК 021:2015-71410000-5 «Послуги у сфері містобудування)» - код національного класифікатора України ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник» - «ДК 021:2015 – «71410000-5» Послуги у сфері містобудування» (Ідентифікатор закупівлі: UA-2021-08-20-010207-а; Ідентифікатор плану закупівлі: UA-P-2021-08-17-000332-а), затверджено протоколом тендерного комітету Любешівської селищної ради від 19 серпня 2021 року № 8,

Обсяг надання послуг, технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі: відповідно до Технічного завдання.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до кошторисних призначень та становить 300000,00 грн. з ПДВ.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь