Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

Освіта, досвід і бажання – формула успіху, яка працює!

Дата: 22.07.2021 16:41
Кількість переглядів: 2497

?Є у світі професії, які актуальні завжди. Одна з них – кухар.????????? Разом з розвитком цивілізації удосконалювалися знання, вміння та професійні навички тих, хто пов’язав своє життя з приготуванням їжі. Тому можна сказати, що це –найдавніше ремесло.

?Кухарська справа по-своєму унікальна. Хоча дехто не сприймає її такою, вважаючи, що тут немає нічого складного: треба просто з’єднати інгредієнти, а піч сама доведе страву до кондиції. Та й хто в наш час готувати не вміє? Мовляв, кожен зміг би працювати кухарем! Однак, це далеко не так. ?Адже на кухні головне – талант, почуття смаку, фантазія.

З одного боку, ця професія вимагає скрупульозної точності, з іншого –творчої жилки, щоб придумувати оригінальні рецепти або вишукано подавати страви. Нюх???? і тонкі смакові???? відчуття допоможуть тим, хто обрав цей фах, досягти висот у професійній сфері.

?Кулінар, кухар – це не просто особа, що чаклує на кухні, і з під рук котрої виходять дуже смачні і поживні наїдки.???????????????? А приготовлену страву необхідно подати красиво, створюючи з кожної унікальний та неповторний натюрморт.

?Сьогодні історія про одну із представниць прекрасної статі у якої є і талант, і почуття смаку, і фантазія. Це Ніна Павлівна Вереніч, яка все своє життя пов’язала з професійним приготуванням їжі.

?Свого часу, Ніна Павлівна закінчила факультет харчових технологій Полтавського університету споживчої кооперації України.

?Певний період працювала кондитером, кухарем, шеф-кухарем та технологом. Працюючи кухарем у шкільній їдальні, де робота носила тимчасовий характер, Ніна стала задумуватись про додатковий заробіток. Тепер вона готує фуршетні столи на замовлення (весілля, дні народження чи інФото без описуші святкові події). А на них потрібно різноманіття всього приготувати: канапе, мясні нарізки, легкі закуски на шпажках, овочеві нарізки, сирні тарілки, тарталетки, профітролі, рулети, млинці, міні-пиріжки та багато іншого.

?Робить це вміло,???? з великим натхненням і любов’ю, ??????поєднує свою основну роботу з додатковим підробітком. Охоче ділиться???? досвідом і дає корисні поради з організації фуршетного столу.

?Попри те, що пані Ніна в улюблену справу вкладає увесь свій час і кошти, чоловік та діти позитивно сприймають її захоплення. Відчувається, що вони пишаються її досягненнями, вірять у неї та всіляко допомагають. А вона, натомість, балує їх смаколиками, приготовленими з любов’ю та душею.

?Робота хоч і втомлює, але дуже подобається. Всю свою творчість і натхнення жінка спрямовує на виготовлення вишуканих закусок.

?«Клієнти сьогодні дуже вимогливі, хочуть, щоб все було швидко, дешево, якісно та ще й оригінально і вишукано. Так що розслабитися неможливо. Але у цій справі нема межі досконалості. І завжди треба йти в ногу з часом. Проте, коли займаєшся улюбленою справою – усе вдається» – ділиться майстер своєї справи Ніна Вереніч.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь