A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ОЛЕГ КУХ ПОРУШИВ ПИТАННЯ РЕМОНТУ ДОРІГ НА ЗАСІДАННІ КОМІСІЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

Дата: 26.05.2021 16:19
Кількість переглядів: 1994

Фото без опису

Про ремонт автомобільних доріг О 030427 (Видерта-Ворокомле-Залаззя-Бихів-Т03-08), С 030901 (Любешів-Зарудчі)  йшлося  вчора, 25.06.2021р., під час  засідання постійної комісії обласної ради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства. 

Порушив це питання перед  депутатами Волинської обласної ради очільник Любешівської громади Олег Кух. 

«Дорожнє покриття дороги О 030427 (Видерта-Ворокомле-Залаззя-Бихів- Т03-08) знаходиться в незадовільному стані, а це значно погіршує безпеку дорожнього руху, не забезпечуються нормативи доїзду автомобілів швидкої медичної допомоги (швидкість руху на окремих ділянках не перевищує 10-15 км/год). Зважаючи на те, що дана дорога з’єднує одні з найбільших населених пунктів селищної ради (Залаззя - 2167 жителів, Бихів - 1169 жителів) із центром громади, велику кількість автобусних міжобласних (8) та приміських (2) рейсів, проведення її капітального ремонту є одним із пріоритетів для селищної ради. Крім того, ця дорога зв’язує значну кількість населених пунктів нашої громади з м.Камінь-Каширським, яке є районним центром новоутвореного району» - інформував Олег Кух.

А також зазначив, що у 2018 році, з метою прискорення процедури проведення ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С030901 Любешів-Зарудче, селищною радою була розроблена відповідна проєктно-кошторисна документація (на вул.Пушкіна). Дорожнє покриття вищевказаної дороги знаходиться в незадовільному стані. По цій дорозі здійснюється підвіз учнів до ЗЗСО «В’язівненська гімназія» Любешівської селищної ради. Ця дорога є вулицею житлової забудови одночасно двох населених пунктів – смт Любешів та с.Зарудче, де розташовано значну кількість індивідуальних житлових будинків. Проведений ремонт дасть можливість переспрямувати транспортні потоки та розвантажити рух автотранспорту в центрі  селища. 

Разом з тим, звертаючись до обласних депутатів, Олег Іванович наголосив, що ремонт зазначених автомобільних доріг передбачений Програмою розвитку інфраструктури Волинської області на 2019-2022 роки.

Слід зазначити, що це не єдине звернення Любешівської селищної ради з приводу ремонтних робіт на вищезазначених  дорогах. Посприяти у вирішенні даного питання селищна рада та особисто голова зверталися й до народного депутата Ірини Констанкевич, неодноразово  офіційні листи надсилаються до власників цих автомобільних доріг -  облдержадміністрації, департаменту інфраструктури облдержадміністрації, ДП «Служба місцевих  автомобільних  доріг у Волинській області».

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь