A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ДЕСЯТА СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 21.05.2021 17:12
Кількість переглядів: 897

Фото без опису

Розпочалося засідання чергової десятої сесії Любешівської селищної ради з привітання селищного голови Олега Куха з нагоди Дня вишиванки. 

Серед проєктів рішень, за які голосували депутати: «Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки», «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/9 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Любешівської селищної ради», «Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 11.12.2020 року №1/38 «Про програму розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки», «Про внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної ради», «Про внесення змін до рішення Любешівської селищної ради від 07 грудня 2018 року № 2-20/9 «Про затвердження Статуту комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради у новій редакції», «Про внесення змін до складу Комісії з присудження щорічної Премії педагогічним працівникам Любешівської селищної ради», «Про внесення змін до складу експертної Комісії з призначення стипендії Любешівської селищної ради «Кращий учень року», «Про внесення змін до рішення селищної ради від 23.12.2020 № 3/13 «Про бюджет селищної територіальної  громади на 2021 рік».

Проект рішення селищної ради «Про відшкодування депутатам селищної ради витрат, пов’язаних з виконанням окремих депутатських повноважень» депутати не підтримали.

В ході роботи сесії, було створено комісію з приймання-передачі нерухомого майна (адмінбудинку та гаража) зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району, затверджено Порядок надання доступу до опор вуличного освітлення комунальної власності  Любешівської селищної ради, затверджено Акт приймання-передачі основних засобів та Акту приймання-передачі запасів, закріплених за  Великоглушанською АЗПСМ.

Окрім того,  прийнято безоплатно у комунальну власність Любешівської селищної ради будівлі амбулаторій загальної практики сімейної медицини в с. Судче після реконструкції Судченського ФАПу та в с. Цир після реконструкції Цирського ФАПу.

Рішеннями селищної ради також було затверджено Положення про сектор «Служба у справах дітей»; Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної ради в новій редакції та низку статутів  закладів дошкільної освіти селищної ради.  

Своєю чергою депутати заслухали звіт про роботу комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Любешівської селищної ради; підтримали проект рішення селищної щодо звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, міністра охорони здоров’я України, Голови Верховної Ради України щодо вжиття заходів для створення реабілітаційних ковідних центрів в Україні.

У другій частині засідання опрацьовано земельні питання.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь