A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ОСВІТЯНИ ТА УЧНІ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ ГРОМАДИ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ ПРОЕКТУ «Спільно Сильно: шкільний тиждень активізму»

Дата: 30.04.2021 13:42
Кількість переглядів: 1552

Фото без опису

Семеро педагогів  та їхні учні Любешівського, Березичівського ліцеїв та В’язівненської і Любешівськоволянської гімназій приєдналися у квітні до проекту «Спільно Сильно: Шкільний тиждень активізму», який втілюється в рамках програми «Мріємо та діємо»,  впровадженої за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Шкільний тиждень активізму – це можливість для освітян та учнів проаналізувати сильні сторони їхніх громад та ті, які потребують змін, згенерувати ідеї та рішення, обрати одну для реалізації та втілити її.

Педагоги-організатори Домальчук Лариса, Поліщук Альона, та Струк Наталія, заступник директора з навчально-виховної роботи Людмила Петрик, працівники психологічної служби Шпанчук Надія та Шукалович Наталія, керівник шкільного лісництва Шептур Людмила зібрали команди  із 7-15 учнів та подали  заявки на участь.

Тиждень відбувався  з 19 по 23 квітня у своїх громадах. В перший день 19 квітня  відбулася спільна онлайн-зустріч команд з усієї України в ZOOM, на якій педагоги отримали матеріали та опис усіх вправ для самостійної роботи з командами. Організатори підготували детальний план дій та покрокові відео-інструкції, які протягом 5 днів допоможуть учасникам розробити та втілити волонтерські проєкти у своїх громадах.   

В цьому році  всі зусилля команд були спрямовані на вирішення питання здоров’я громади: здоровий спосіб життя, подолання викликів пандемії, екологія та спорт.    Кожний день -  по півтори години позашкільної залученості.

Протягом тижня  команди ділилися враженнями та історіями в соцмережах з гештегами #СпільноСильно та #Мріємотадіємо.
 Командам, які виконають умови та пройдуть програму від початку до кінця і

яким вдасться втілити свій проект, організатори надішлють винагороди, а вчителі  отримають сертифікати про підвищення кваліфікації, затверджені МОН України (10 годин).  

Партнери проекту також відзначать команди, які, на їхню думку, втілять цікаві волонтерські ініціативи з практичними результатами для громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь