A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПІД ЧАС КОЛЕГІЇ КАМІНЬ-КАШИРСЬКОЇ РДА ОЛЕГ КУХ ІНІЦІЮВАВ ПІДТРИМАТИ МІСЦЕВИХ СІЛЬГОСПВИРОБНИКІВ

Дата: 27.04.2021 17:26
Кількість переглядів: 1628

Фото без опису

Сьогодні, 27 квітня 2021 року, Любешівський селищний голова Олег Кух взяв участь у розширеному засідання колегії Камінь-Каширської районної державної адміністрації.

На порядок денному -  три питання:

  • Про стан організації харчування дітей в загальноосвітніх закладах Камінь-Каширського району.
  • Про стан забезпечення пожежної і техногенної безпеки в умовах літнього пежежонебезпечного періоду на території Камінь-Каширського району.
  • Про організацію та забезпечення призову громадян на строкову військову службу на території Камінь-Каширського району.

Обговорюючи питання щодо організації харчування дітей в загальноосвітніх закладах нашого району, селищний голова Олег Кух виступив із пропозицією закупівлі організаторами харчування «РАМЕДАС Україна» сільгосппродукції у місцевих виробників. Таким чином організатори харчування не тільки підтримають місцевого виробника, але й можуть мати  вигіднішу  цінову пропозицію, переконаний очільник громади. Натомість керівництво вищезазначеного товариства взяли до уваги запропоновану пропозицію та пообіцяли звернути увагу на місцевих виробників.

Як зазначають на сайті  Камінь-Каширської райдержадміністрації, замовник послуги гарячі обіди для здобувачів знань (управління соціального захисту населення РДА) підписав відповідний договір з переможцем тендерних торгів ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» на суму 118 млн 500 тис. грн. Послуги з гарячого харчування надаються відповідно до вікових категорій наступним чином: 6 – 10 років – 39 грн,  6 – 14 років – 39,48 грн, 14 – 18 років – 39,96 грн. Так, зокрема, за березень 2021 року сума нарахувань за ці послуги становила понад 9 млн грн.

Однак, батьківська громадськість була стурбована з приводу обсягу та якості гарячого харчування. Щоб об’єктивно вивчити та проаналізувати проблемні питання, котрі виникли, у районі створили робочу групу, котра попередньо здійснила низку перевірок.

За словами в.о начальника Камінь-Каширського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Григорія Дуди, за результатами комісійного обстеження шкіл, виявлена невідповідність щоденного меню двотижневому перспективному. В свою чергу директор ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» Ярослав Буряков зазначив, що наявні недоліки зумовлені  процесом організації харчування, який має складний функціональний характер, позаяк на різні підрозділи підприємства покладені окремо визначені обов’язки. Тому за певних обставин виникають виробничі труднощі.

– На сьогодні ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА» удосконалює процес надання послуги харчування, є відкритим до спілкування та взаємодії з батьківськими комітетами, органами влади, безпосередньо отримувачами послуг для налагодження взаємодії у цій сфері – заявив директор ТОВ «РАМЕДАС УКРАЇНА».

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь