A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЬ ПОЗАЧЕРГОВА ВОСЬМА СЕСІЯ

Дата: 14.04.2021 16:13
Кількість переглядів: 1121

Фото без опису

Вчора, 13 квітня 2021 року,  відбулося позачергове засідання восьмої сесії селищної ради восьмого скликання, на якому було розглянуто тринадцять питань. Впродовж роботи сесії депутати працювали над прийняттям важливих рішень для забезпечення життєдіяльності громади.

Розпочали із депутатських запитів. Цього разу вони стосувалися забезпечення населення громади скрапленим газом, встановлення дорожніх знаків з назвами населених пунктів, щодо утримання в належному стані, який не суперечить правилам благоустрою окремих  приміщень, що знаходяться в центрі селища. Окрім того прозвучало депутатське запитання щодо дотримання підприємством, яке забезпечує гаряче харчування дітей чорнобильців, які навчаються у ЗЗСО Любешівської селищної ради, договірних умов відповідності готових страв, поданих на стіл до меню.

Потому перейшли до опрацювання питань порядку денного. Рішеннями селищної ради затверджено Положення про відділ містобудування та архітектури  Любешівської  селищної ради, внесено зміни до рішення селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/9 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Любешівської селищної ради».

Розглядаючи земельні питання, депутати рішенням селищної ради присвоїли назву новоутвореній вулиці (вул. Сонячна), що знаходиться в с. Залізниця; відмовили Луцькому прикордонному загону  щодо встановлення пільги з сплати земельного податку на 2021 рік; затвердили звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки та продаж земельної ділянки у власність гр. Шукаловичу Євгенію Івановичу; надали ряд дозволів, пов’язаних  з розробкою землевпорядної документації та інше.

Окрім того,  депутати одноголосно підтримали проекти рішень селищної  ради, якими передбачено  погодити надання відповідних земельних ділянок для отримання спеціального дозволу на користування надрами для проведення геологічного вивчення з метою виявлення і розвідки родовища будівельного піску та його подальшого використання Товариству з обмеженою відповідальністю «Любешівбудсервіс».

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь