A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ СЬОМА СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.03.2021 16:27
Кількість переглядів: 1383

Фото без опису

До порядку денного сьомої сесії Любешівської селищної  ради, яка відбулася сьогодні,  25 березня, було включено 84 питання. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

У роботі сесії взяли участь 21 депутат. Розгляду питань передували депутатські запити, а саме: встановлення спортивного майданчика на території масиву Західний в смт Любешів; про здійснення заходів щодо оцифрування визначних місць та культурних пам’яток громади; щодо облаштування вуличного освітлення у с.Проходи по вул.Лесі Українки; щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища в с. Зарудче;  щодо належної розчистки автошляхів; про проведення ремонтних робіт на  відрізку дороги від Р-14 до с.Угриничі; щодо проведення поточного ямкового ремонту дороги по вулицях Поліська та Партизанська в с.Бірки. Потому депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

Рішенням сесії були внесені зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки, після того слухали про результати виконання Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Далі за поданням селищного голови Олега Куха затвердили кандидатуру Смокович Тетяни Василівни на посаду заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника Управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради, яка працювала до цього начальником управління фінансів селищної ради. Відповідний проект рішення депутати  підтримали одноголосно. Відтак новообрана заступниця буде координувати роботу закладів освіти, культури, медицини та опікуватися усіма питаннями гуманітарної сфери в громаді.

Окрім того, погоджено намір передати в оренду частину нежитлового приміщення районного будинку культури Любешівської селищної ради та включити його до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні, а також передати в оренду нежитлове приміщення клубу в с. Рудка, що належать до комунальної власності Любешівської селищної ради і включити його до Переліку майна другого типу.

В ході засідання сесії депутати затвердили Положення про порядок призначення стипендії кращим спортсменам Любешівської селищної ради у новій редакції. Заслухали інформацію про виконання у 2018-2020 роках  Програми розвитку культури, мистецтва та охорони культурної спадщини Любешівської селищної ради на 2018 - 2020 роки, про виконання у 2018-2020 роках Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради на 2018 - 2020 роки.

Окрім того, рішеннями селищної ради внесено зміни до Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки;  до Програми створення і використання місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій на 2018 - 2023 роки; до Програми соціального захисту населення Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки; до Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги на засадах сімейної медицини Любешівської селищної ради на 2021 рік.

Також було припинено дію договорів про надання права користування земельною ділянкою для забудови у зв’язку із закінченням будівельних робіт по об’єктах нового будівництва амбулаторій загальної практики сімейної медицини в с. Седлище та реконструкції Залізницького ФАПу під амбулаторію загальної практики сімейної медицини в с. Залізниця.

У ході сесії депутатами був підтриманий проект рішення про утворення комунальної установи «Будинкоуправління» Любешівської селищної ради. Передбачено, що до компетенції зазначеної установи відноситимуться питання утримання комунальних об’єктів та майна громади.

Серед інших проектів рішень, які були ухвалені на засіданні, – земельні.

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь