A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПРИБИРАННЯ ПРИЛЕГЛОЇ ТЕРИТОРІЇ ВІД СНІГУ – ОБОВ'ЯЗОК КОЖНОГО

Дата: 11.02.2021 21:18
Кількість переглядів: 3302

Фото без опису

У зв'язку із різкою зміною погодних умов, пониженням температури та снігопадами нагадуємо, власникам магазинів, кіосків, інших торгівельних об’єктів, керівникам підприємств, установ і організацій, а також мешканцям приватних домогосподарств  

ПРО НЕОБХІДНІСТЬ СВОЄЧАСНОГО ПРИБИРАННЯ СНІГУ ТА ЛЬОДУ НА ПРИЛЕГЛИХ ТЕРИТОРІЯХ, ОСОБЛИВО НА СХІДЦЯХ І ТРОТУАРАХ.

Відповідно до Закону України "Про благоустрій населених пунктів", Правил благоустрою населених пунктів територіальної громади Любешівської селищної ради усі суб’єкти господарювання громади на власних та закріплених територіях повинні здійснювати регулярне прибирання та забезпечувти утримання об’єктів благоустрою і прилеглих територій у належному стані.

При сильних снігопадах і ожеледиці кожен суб’єкт благоустрою повинен прибирати, звільняти тротуари, сходи до будинків, установ, організацій від снігу, льоду та посипати їх піском. Своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи від льоду із забезпеченням заходів безпеки.

Прилегла територія (навіть якщо вона не знаходиться в оренді того чи іншого суб'єкта господарювання) – це територія, яка межує із об’єктом благоустрою (його частиною) або спорудою (тимчасовою спорудою), розташованою на об’єкті благоустрою по його периметру.

  • Території, прилеглі до торговельних центрів, об’єктів побутового обслуговування, громадського харчування, авторемонтних майстерень, магазинів, ринків, тимчасових споруд торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення для здійснення підприємницької діяльності - 20 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.
  •  
  • Двори, тротуари, майданчики, покриття проїжджої частини вулиці, прибудинкової території житлового фонду ОСББ, інші території земельних ділянок, що надані у власність або користування юридичним або фізичним особам - 20 м від межі земельної ділянки та до проїжджої частини вулиці.
  •  
  • Території, прилеглих до автозаправних станцій - 50 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.
  •  
  • Території, прилеглі до об’єктів соціальної інфраструктури – 15 м від межі земельної ділянки, що надана у власність або користування, та до проїжджої частини вулиці.
     
  • Території, прилеглі до центрально-теплових, трансформаторних, газорозподільних, тяглових підстанцій - 10 м від периметру споруд та до проїжджої частини вулиці
  •  
  • Території, відведені під проектування та забудову (фізичні особи, яким відповідно до законодавства відведені земельні ділянки, незалежно від того, ведуться на них роботи чи не ведуться) - 20 м від межі земельної ділянки, яка відведена під проектування та забудову, та до проїжджої частини вулиці.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь