A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ ЧЕРГОВА СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 18.01.2021 16:49
Кількість переглядів: 1311

Фото без опису

Сьогодні, 18 січня 2020 року, під головуванням селищного голови Олега Куха відбулася чергова четверта сесія Любешівської селищної ради восьмого скликання. На порядку денному – 83 питання. Зареєстувалось 22 депутата із 26.

У ході сесії депутати селищної ради внесли ряд змін до раніше прийнятих рішень, зокрема: до рішення Любешівської селищної ради від  28 серпня 2018 року № 2-15/3 «Про затвердження Програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі «Власний дім» у Любешівській селищній раді  на 2018-2021 роки»; до рішення селищної ради від 07 грудня 2018 року №2-20/15 «Про затвердження Положення про Центр безпеки громадян  Любешівської селищної ради в новій редакції; до рішення селищної ради від 23 лютого 2018 року № 2-4/9 «Про затвердження структури апарату та виконавчих органів Любешівської селищної ради»; про внесення змін до рішення селищної ради від 14 липня 2020 року №2-44/6 «Про безоплатну передачу у власність ПрАТ «Волиньобленерго» енергооб’єкти в с. Цир Любешівського району»; до рішення Любешівської селищної ради від 11.12.2020 № 1/32 «Про встановлення вартості харчування учнів 1–4 класів закладів загальної середньої освіти, які не мають статусу постраждалих від Чорнобильської катастрофи, вихованців закладів дошкільної освіти Любешівської селищної ради та розміру батьківської плати за харчування дітей у закладах дошкільної освіти на 2021 рік».

Окрім того, депутати проголосували та підтримали одноголосно проєкт рішення «Про звернення Депутатів Любешівської селищної ради Камінь-Каширського району Волинської області до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України щодо недопущення підвищення тарифів для населення». Вищезазначеним зверненням обранці висловили рішучий протест проти зростання ціни на природний газ, електроенергію, підвищення тарифів за розподіл (доставку) природного газу для газорозподільних компаній та просили Президента України, Кабінет Міністрів України, Верховну  Раду України ввести мораторій на підвищення комунальних тарифів до кінця року.

Також було підтримано звернення депутатів Волинської обласної ради до Президента України, Прем’єр-міністра України щодо вжиття належних  заходів боротьби з пандемією COVID-19 та її наслідками.

Затвердили Положення про сектор регіонального розвитку, інвестицій та проєктної діяльності та  План роботи Любешівської селищної ради на перше півріччя 2021  року.

Окрім того, більшістю депутатських голосів прийнято рішення «Про відшкодування депутатам селищної ради витрат, пов’язаних з виконанням окремих депутатських повноважень», яким затверджено Положення про порядок та умови відшкодування депутатам селищної ради  витрат, пов’язаних з виконанням окремих депутатських повноважень.

 

Разом з тим, депутати погодили намір передати в оренду нежитлові приміщення та включити їх до Переліку першого типу об’єктів комунальної власності Любешівської селищної ради, щодо яких прийнято рішення про передачу в оренду на аукціоні; погодили намір передати в оренду нежитлові приміщення, що належать до комунальної власності Любешівської селищної ради, та включили їх до Переліку майна другого типу.

 

Рішенням селищної ради було переведено на умови самостійного ведення господарської діяльності, бухгалтерського обліку та фінансової звітності опорний заклад загальної середньої освіти «Люб'язівський ліцей» Любешівської селищної ради та визнано його розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня.

Окрім того депутати розглянули значну частину питань порядку денного, які стосувалася земельної сфери.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь