A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ВІДБУЛАСЯ СЕСІЯ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - БЮДЖЕТ ГРОМАДИ НА 2021 РІК ПРИЙНЯТО

Дата: 23.12.2020 17:48
Кількість переглядів: 1180

Сьогодні, 23 грудня 2020 року, відбулася чергова третя сесія селищної ради восьмого скликання.

У засіданні взяли участь 22 депутати. Розглянуто  47 питань порядку денного та прийняті відповідні рішення. Насамперед розгляду питань передувало  депутатське звернення Сергія Неймарка щодо перенесення  лінії електропередач  в с. Підкормілля, яку проведено через територію ЗДО. Зазначене звернення направлено на опрацювання.

Головним питанням сесії було обговорення та голосування за  бюджет територіальної громади  на 2021 рік, рішення  з даного питання підтримали одноголосно.

Окрім бюджету були ще й інші питання, над якими працювали депутати, зокрема: внесли  зміни до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2021-2025 роки; затвердили Цільову соціальну програму розвитку фізичної культури та спорту Любешівської селищної ради  на 2021-2025 роки; затвердили Програму підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих Любешівської селищної ради на 2021 – 2025 роки.

Також розглянуто і майнові питання: відтак депутати підтримали рішення селищної ради про входження в засновники, перейменування та затвердження Статуту комунального підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради у новій редакції, утворили комісію з приймання-передачі майна КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради. Потому затвердили Програму фінансової підтримки комунального  підприємства «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради на 2021 рік.

Разом з тим, рішеннями селищної ради:  внесені зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Любешівської селищної  ради;  затверджено Положення про філії опорного закладу загальної середньої освіти «Люб’язівський ліцей» Любешівської селищної ради; створено комісію з приймання-передачі незавершених капітальних інвестицій, необоротних активів та фінансових ресурсів закладів дошкільної освіти зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради; внесено зміни до рішення Любешівської селищної ради «Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної ради».

Окрім того, під час засідання сесії депутати більшістю голосів затвердили старосту Любешівської селищної ради, яка здійснюєватиме свої повноваження у селах Бірки і Вітуле – Світлану Костючик. Кандидатуру Миколи Лавринюка,  повноваження якого поширюватимуться на села Залаззя та Діброва,  – депутати  не підтримали.

Інші всі питання стосувалися земельної сфери.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь