A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

25 червня 2018 року. Рішення Любешівської об’єднаної територіальної громади прийняті на черговій одинадцятій сесії сьомого скликання

Дата: 10.12.2020 12:16
Кількість переглядів: 575

1. Про порядок денний чергової одинадцятої сесії селищної ради сьомого скликання. 

Рішення 2-11/1?

2. Про запит депутата селищної ради Чернюка Юрія Івановича щодо введення посади патологоанатома в Любешівській центральній районній лікарні, або виїзду спеціаліста в смт Любешів.

 Рішення 2-11/2-1

3. Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича щодо облаштування огорожі навколо прилеглої території клубу с. Підкормілля.

Рішення 2-11/2-2

4. Про запит депутата селищної ради Неймарка Сергія Олександровича щодо проведення поточного ремонту фундаменту приміщення ДНЗ «Сонечко» с. Підкормілля.

Рішення 2-11/2-3

5. Про запит депутата селищної ради Кузьмич Надії Василівни щодо проведення робіт з очищення місць радіусів поворотів в межах смуг відводу автомобільної дороги Т-03-04 між селами Гірки та Гречище.

Рішення 2-11/2-4

6. Про Цільову програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Рішення 2-11/3

7. Про внесення змін до Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Рішення 2-11/4

8. Про Цільову соціальну програму оздоровлення та відпочинку дітей Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Рішення 2-11/5

9. Про безоплатне прийняття юридичної особи «Державної центральної районної аптеки №33 Любешівського району» її цілісних майнових комплексів, будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішення 2-11/6

10. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Березичі , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішення 2-11/7

11. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Березна Воля , в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішення 2-11/8

12. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Бихів, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/9

13. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Бірки, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/10

14. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Великий Курінь, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/11

15. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Ветли, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/12

16. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Вітуле, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/13

17.  Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. В’язівне, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/14

18. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Деревок, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/15

19. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Діброва, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/16

20. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Залаззя, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/17

21. Про безоплатне прийняття Залізницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Івана Пасевича Любешівської районної ради Волинської області, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/18

22. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Лахвичі, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/19

23. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Лобна, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/20

24. Про безоплатне прийняття опорного навчального закладу «Любешівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІступенів-гімназія» Любешівської районної ради Волинської області, в тому числі його будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/21

25. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Любешівська Воля, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/22

26. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Нові Березичі, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/23

27. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Рудка, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/24

28. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня с. Судче, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/25

29. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Угриничі, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/26

30. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Цир, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/27

31. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І-ІІ ступеня с. Мукошин, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/28

32. Про безоплатне прийняття загальноосвітньої школи І ступеня с. Проходи, в тому числі її будівель та споруд, індивідуально визначеного майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Рішння 2-11/29

33. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Любешівської селищної ради.

Рішння 2-11/30

34. Про створення комісії з приймання-передачі будівель та споруд, індивідуально визначеного майна закладів загальної середньої освіти із спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

Рішння 2-11/31

35. Про затвердження передавальних Актів Будинку дитячої та юнацької творчості.

Рішння 2-11/32

36. Про затвердження передавальних Актів закладів дошкільної освіти.

Рішння 2-11/33

37. Про затвердження передавальних Актів Любешівської дитячо-юнацької спортивної школи.

Рішння 2-11/34

38. Про затвердження передавальних Актів музею партизанської Слави села Лобна.

Рішння 2-11/35

39. Про затвердження Акту приймання-передачі приміщення «Кіновідеомережі» зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради.

Рішння 2-11/36

40. Про внесення змін до схеми організації дорожнього руху.

Рішння 2-11/37

41. Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Любешівської селищної ради на 2018-2020 роки.

Рішння 2-11/38

42. Про затвердження розпоряджень селищного голови.

Рішння 2-11/39

43. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 № 2-2/22 «Про  селищний  бюджет на 2018 рік».

Рішння 2-11/40

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Корця Вячеслава Степановича, смт Любешів.

Рішння 2-11/41

45. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель смт Любешів гр. Шмат Любові Іванівни.

Рішння 2-11/42

46. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корець Раїсі Йосипівні смт Любешів.

Рішння 2-11/43

47. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки кадастровий номер 0723155100:01:001:1576.

Рішння 2-11/44

48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бірки гр. Довгуну Василю Івановичу.

Рішння 2-11/45

49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Зарудчі гр. Бейкалу Олександру Михайловичу.

Рішння 2-11/46

50. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корх Галині Афіногенівні с. Зарудчі.

Рішння 2-11/47

51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства з земель с. Деревок гр. Михалику В’ячеславу Івановичу.

Рішння 2-11/48

52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Федоріщеву Михайлу В’ячеславовичу.

Рішння 2-11/49

53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Романюк Олені Миколаївні.

Рішння 2-11/50

54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Бихів гр. Мельнику Сергію Олексійовичу.

Рішння 2-11/51

55. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування приміщення магазину в с. Бихів Велико-Глушанського споживчого товариства.

Рішння 2-11/52

56. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за кадастровим номером 0723182300:01:001:0413 , с. Бихів.

Рішння 2-11/53

57. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Любешівська Воля гр. Ігнатюку Степану Васильовичу.

Рішння 2-11/54

58. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Будько Ользі Григорівні с. В’язівне.

Рішння 2-11/55

59. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Угриничі гр. Прусік Зоряні Анатоліївні.

Рішння 2-11/56

60. Про передачу у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Сацику Андрію Миколайовичу с. Седлище.

Рішння 2-11/57

61. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Бурдак Марії Антонівни с. Седлище.

Рішння 2-11/58

62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Хрупчику Михайлу Олексійовичу.

Рішння 2-11/59

63. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Гладичу Івану Івановичу.

Рішння 2-11/60

64. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Шевчик Руслані Віталіївні.

Рішння 2-11/61

65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Зарудчі гр. Мусі Валентині Костянтинівні.

Рішння 2-11/62

66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Діброва гр. Мельнику Василю Йосиповичу.

Рішння 2-11/63

67. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Панасюк Аллі Петрівні, смт Любешів.

Рішння 2-11/64

68. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Якушеву Андрію Анатолійовичу, смт Любешів.

Рішння 2-11/65

69. Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки гр. Черевку Володимиру Валерійовичу, смт Любешів.

Рішння 2-11/66

70. Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в смт Любешів.

Рішння 2-11/67

71. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земель господарського двору та суміжної території в межах населеного пункту с.Залізниця.

Рішння 2-11/68

72. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Жолондевському Руслану Івановичу, с. Цир.

Рішння 2-11/69

73. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Цир гр. Данилик Галині Миколаївні.

Рішння 2-11/70

74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого з земель с. Лахвичі гр. Гладич Тетяні Йосипівні.

Рішння 2-11/71

75. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд гр. Романчуку Анатолію Васильовичу, с. Бірки.

Рішння 2-11/72

76. Про передачу у власність, або надання в користування земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) гр. Романчук Валентині Степанівні, с. Бірки.

Рішння 2-11/73

77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) з земель с. Залізниця вул. Рівненська, 2А.

Рішння 2-11/74

78. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в с. Бірки вул. Поліська, 43-А.

Рішння 2-11/75

79. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки за кадастровим номером 0723186800:01:001:0811 в межах населеного пункту с. Седлище вул. Миру, 94

Рішння 2-11/76

80. Про надання дозволу на розроблення Детального плану території земельної ділянки в межах населеного пункту с. Березна Воля вул. Першотравнева, 2.

Рішння 2-11/77

81. Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради  № 2-3/64 від 26 січня 2018 року.

Рішння 2-11/78

82. Про внесення змін у рішення Любешівської селищної ради № 2-8/36 від 10 травня 2018 року.

Рішння 2-11/79

83. Про звернення до Головного управління Держгеокадастру у Волинській області щодо передачі земельних ділянок сільськогос-подарського призначення в комунальну власність Любешівської селищної ради. (Додаток)

Рішння 2-11/80

84. Про укладення договорів  оренди нерозподілених (не витребуваних) земельних часток (паїв) КСП «За мир».

Рішння 2-11/81

85. Про встановлення місцевих податків  та зборів на території Любешівської селищної ради на 2019 рік

Рішння 2-11/82

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь