A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

ПЕРША СЕСІЯ ЛЮБЕШІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ВОСЬМОГО СКЛИКАННЯ

Дата: 03.12.2020 18:02
Кількість переглядів: 1130

Фото без опису

Сьогодні, 3 грудня 2020 року,  відбулося пленарне засідання першої сесії  Любешівської селищної ради восьмого скликання.

Розпочалося засідання з оголошення головою селищної територіальної виборчої комісії  Іриною Мирончук результатів виборів голови і депутатів селищної ради та визнання їх повноважень.

Головою Любешівської  територіальної громади знову обрано Олега Куха, його кандтдатуру підтримали  42,18 відсотків виборців.

Депутатів селищної ради у восьмому скликанні працюватиме 26. Вони представники шести політичних партій: 6 – від політичної партії «За майбутнє»,  4 – «Слуга народу»,  4 – «Європейська солідарность», 4 - ВО «Батьківщина» , 4 - Аграрна партія, 4 – «Сила і честь».

Новообраний голова склав присягу та звернувся до присутніх у залі. Олег Іванович подякував виборцям за виявлену довіру і закликав депутатський корпус та органи виконавчої влади до конструктивної співпраці.

Свої вітання депутатському корпусу та особисто очільнику громади Олегу Куху передала народний депутат України Ірина Констанкевич. У вітальному слові нардеп побажала депутатському корпусу та селищному голові плідної праці на благо Любешівської громади.

Після урочистостей депутати приступили до роботи: затвердили порядок денний сесії, обрали секретаря ради, заступника з питань діяльності виконавчих органів,  та старост селищної ради.

За пропозицією селищного голови, таємним голосуванням, більшістю голосів, секретарем селищної  ради обрано Юрія Боснюка.

Окрім того, депутати підтримали пропозицію Олега Куха та затвердили заступника з питань діяльності виконавчих органів – Володимира Сергійчука.  Керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету  селищної ради знову обрано Ігоря Демиха.

Також за результатами поіменного голосування утворено п'ять постійних комісії селищної ради, затверджено положення про їх роботу, персональний склад, обрано голів комісій. Відповідно до поданої пропозиції депутата Сергія Неймарка:

- до постійної комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва увійшло 5 депутатів, очолить комісію Неймарк Сергій Олександрович;

- до постійної комісії  з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою увійшло 5 депутатів, очолить комісію Бубало Олександр Степанович;

- до постійної комісії   з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту увійшло 5 депутатів, очолить комісію Корецький  Ігор Васильович;

- до постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та регламенту увійшло 5 депутатів, очолить комісію Гапонюк Микола Миколайович;

- до постійної комісії з гуманітарних питань увійшло 5 депутатів, очолить комісію Кух Микола Васильович;

В ході засідання утворили виконавчий комітет Любешівської селищної ради та затвердили старост:

- Шостака Віталія Миколайовича на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Деревок , Бихів,  Хутомир, на строк повноважень селищної ради.

- Павлік Любов Адамівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селі Ветли, на строк повноважень селищної ради.

- Зелик Галину Олексіївну  на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Гірки, Мукошин, Дольськ, Шлапань, Гречище, Люботин, на строк повноважень селищної ради.

- Михальчук Любов Олександрівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Залізниця, Міжгайці, Лобна, на строк повноважень селищної ради.

- Шубича Бориса Степановича на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Люб’язь, Хоцунь, Сваловичі, на строк повноважень селищної ради.

- Ланевич Людмилу Петрівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Седлище, Угриничі, Березичі, Нові Березичі, Віл, на строк повноважень селищної ради.

- Бас Олену Михайлівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Судче, Березна Воля, на строк повноважень селищної ради. 

- Куприйчик Наталію Василівну на посаду старости Любешівської селищної ради, що здійснює свої повноваження у селах Цир, Лахвичі, на строк повноважень селищної ради.

 Інших старост селищної ради планують  призначити на одному з наступних  засідань сесії.

 

 

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь