A A A K K K
для людей із порушенням зору
Любешівська селищна рада територіальної громади
Волинська область, Камінь-Каширський район

У ЛЮБЕШІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ТЕРМІНОВО СКЛИКАЛИ СЕСІЮ

Дата: 20.11.2020 16:54
Кількість переглядів: 1371

 

Сьогодні, 20 листопада 2020 року, у Любешівській селищній раді терміново скликали засідання позачергової сорок восьмої сесії селищної ради сьомого скликання.

Необхідність проведення сесії була викликана терміновою потребою внесення змін до Програми фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради на 2020 рік, затвердженої рішенням Любешівської  селищної  ради від 09 жовтня 2020 року № 2-46/5.

У зв’язку з трагічною загибеллю депутата селищної ради Штельмаха Валентина Івановича  засідання розпочали із хвилини мовчання. Селищний голова Олег Кух висловив співчуття рідним та близьким.

У ході пленарного засідання було  утворено комунальну установу «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любешівської селищної ради, затверджено Статут комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Любешівської селищної ради та затверджено Порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора комунальної установи.

Окрім того, було розглянуто питання та прийнято рішення селищної ради: «Про безоплатне прийняття Дольський дошкільний навчальний заклад «Малятко» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції»; «Про безоплатне прийняття Люб’язівський дошкільний навчальний заклад «Малятко» та його майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селища Любешівського району у комунальну власність Любешівської селищної ради, входження в засновники та затвердження Статуту у новій редакції.

Також до порядку денного сьогоднішнього засідання було включено питання про дострокове припинення повноважень секретаря Любешівської  селищної ради.  Володимир Сергійчук  написав на ім’я селищного голови заяву з проханням припинити його повноваження як секретаря. За результатами таємного голосування повноваження секретаря Сергійчука Володимира Михайловича припинені. Разом з тим, депутатами одноголосно підтримано  рішення «Про дострокове припинення повноважень депутата Любешівської  селищної  ради сьомого скликання Сергійчука В.М.».

По закінченню засідання депутат Надія  Кузьмич від імені депутатського корпусу подякувала селищному голові Олегу Куху та особисто від себе усім депутатам за конструктивну і плідну  діяльність на користь Любешівської громади.

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь